Znáte tu chvíli, kdy otevřete nový skleněný obal nějaké lahůdky a okamžitě vás zasáhne vůně, která vás přenese někam daleko, do exotických krajin? Tak přesně takový zážitek nabízí Ghitela® 230g s kešu oříšky a kokosem. Pokud máte rádi klasické rafaelo, připravte se na úplně nový zážitek! První dojmy Vzhled Když se podíváte na obsah obalu, uvidíte hladkou, krémovou texturu, která vypadá lákavě. Barva je přirozeně světlá s nádechem kokosu a kešu oříšků. Chuť A co teprve chuť! Je to mix jemně mletých kešu oříšků a kokosového másla, doplněný o sladkost medu, kremovost ghíčka a špetku pravé vanilky. Výsledkem je jemná Příspěvek Ghítela s příchutí: kešu + kokos = neodolatelná dobrota v RECENZI byl publikován na blogu Ekoživot.cz.
Jednou z radostí života je ochutnat něco, co vás překvapí svou jedinečností, něco, co vás zahalí do slasti a nechá vás chtít více. Tato lískooříšková pochoutka je přesně taková. Jedná se o harmonickou symfonii chutí, která rozehraje vaše chuťové buňky jak
projít na článekKdo by odolal lahodným topinkám s česnekem? Obvykle jsme zvyklí opékat je na sádle, ale co kdybychom to zkusili s Ghí přepuštěným máslem? Vezměte kousek chleba, hoďte ho do topinkovače a potřete ho česnekovým Ghí s přídavkem soli. To je celá jednoduchá př
projít na článekV dnešní době se stále více lidí zaměřuje na ekologický způsob života a snahu minimalizovat negativní dopady na životní prostředí. Tato snaha se odráží i v péči o naše děti, kde rodiče hledají šetrné a bezpečné alternativy k tradičním výrobkům. Společnost
projít na článekV této recenzi si představíme klasickou powerbanku Goal Zero Switch 10. Princip fungování je podobný, jako u běžného záložního zdroje. Dá se dobíjet ze sítě, [] Příspěvek Powerbanka a solární nabíječka Goal Zero Switch 10 pochází z SOLÁRNÍ LIGA
projít na článekPokud jste opravdovým milovníkem kávy, možná jste již slyšeli o značce JURA, která je známá svými vynikajícími kávovary. Nový kávovar JURA J8 je jedním z nejnovějších přírůstků této prestižní řady. Nejenže přináší dokonalou kávu s bohatou chutí a intenziv
projít na článek