Girlandy s českými nápisy

Co by to bylo za oslavu narozenin bez party doplňků, jako jsou barevné balonky, třpytivé konfety nebo originální party girlandy? Uspořádejte dokonalou party či oslavu narozenin a dozdobte ji girlandami s nápisy. 

projít na článek

Svatební girlandy

Co by to bylo za svatební hostinu bez krásných svatebních doplňků? Víme jistě, že svatební girlandy přidají na slavnostní atmosféře a navíc mají i informativní funkci, takže vašim svatebním hostům snadno sdělíte, kde se nachází sladk

projít na článek

Radarové měřiče rychlosti - DAS elektro s.r.o.

Jednobarevné i dvoubarevné provedení číslic. Zpomalovací nápisy (zpomal - děti - škola). Nerezové provedení, záruka 4 roky.

projít na článek

Exportní potenciál Biovety neunikl pozornosti porotců

Bioveta, a.s. působí v oboru veterinárních léčivých přípravků a doplňků stravy přes sto let a snaží se neustále upevňovat své dobré jméno doma i daleko za českými hranicemi.

projít na článek

Tyršův pomník v židlochovickém parku poškodili vandalové

Na počátku ledna 2012 si vyhlédli neznámí vandalové pomník Miroslava Tyrše v židlochovickém parku k ukojení svých sprejerských tužeb. Tento nehorázný čin neušel pozornosti místních občanů. Dnes už jsou nápisy díky starostovi jednoty Sokol Židlochovice Jos

projít na článek

Hotel MRKÁČEK

Hotel Mrkáček sídlí ve sportovním a relaxačním areálu na okraji obce Lišov, u silnice mezi Třeboní a Českými Budějovicemi. Najdete tady vše, co potřebujete k příjemnému strávení volných dnů nebo rodinné dovolené.

projít na článek