GLADIATOR RACE ve fotografiích

Závody Gladiator Race se v České republice konají už od roku 2014, a vybudovaly si tak v komunitě překážkových závodníků pevnou pozici. V sezóně 2017 se stalo novodobými Gladiátory celkem 11374 závodníků. Novinkou Winter Gladiator Race pevnost Josefov je historicky první WINTER NIGHT GLADIATOR RACE. Prohlédněte si fotoreportáž Petra Jansy.

projít na článek

Gladiator Race - RUN - Hradec Králové

Gladiator Race - fenomen současné doby. Závod typu RUN, to je s lehčími překážkami a na kratší vzdálenost se konal 31.3. v Hradci Králové. Atmosféru závodu připomíná ve svých fotografiích Jana Syručová.

projít na článek

Taxis Gladiator Race ve fotografiích Petra Jansy

Trasa kopírující Velkou pardubickou steeplechase včetně fenomenálního "Taxisu". Dostihové závodiště plné překážek - Vodní příkop, Irská lavice, oranice a klasické překážky OCR, tak to je Gladiator Race na pardubickém dostihovém závodišti. Fotoreportáž Pet

projít na článek

Fotoreport z INOV-8 GLADIATOR RACE JOSEFOV

Závod s naprosto jedinečnou atmosférou pevnostního města Josefov a spoustou vodních překážek - INOV-8 GLADIATOR RACE JOSEFOV. Závod je součástí seriálu závodů GLADIATOR RACE TRIUMPHALIS.

projít na článek

Jak viděla Taxis Gladiator Race Jana Syručková?

Každý ze závodů série Gladiator Race je velice přítažlivý pro fotografy. Ovšem pro Taxis Gladiator Race to platí dvojnásob. Jana Syručková obvykle na této trati fotografuje dostihové koně, nejlépe s jezdcem v sedle. A jak se jí to povedlo tentokrát si pro

projít na článek

Best Of - Gladiator race - RUN HK

Prohlédněte si výběr nejlepších fotografií Andrey Zavadilové z dalšího podniku Gladiator Race, který se konal 1.4.2018 u Hradce Králové.

projít na článek