Gmail upravuje automatické řazení e-mailů do kategorií, změna se dotkne Aktualizací

Google zavedl do své služby Gmail asi jednu z nejlepších funkcí, možnost odebrání odběru. Už nyní byste měli vidět nové tlačítko pro odhlášení odběru nejen u webové verze, ale také v aplikacích pro mobily. Rozhodně zjednodušuje správu, ale nyní zde máme jinou změnu, která se dotkne řazení do kategorií. Gmail přidal jednu z nejlepších vychytávek, [] Příspěvek Gmail upravuje automatické řazení e-mailů do kategorií, změna se dotkne Aktualizací se první objevil na Dotekomanie.cz.

projít na článek

Money S3 a Gmail

Snažíte se odesílat doklady z Money S3 přes Gmail, ale ten vám neustále hlásí chybu ověření? Chyba není v přihlašovacím jménu, ani heslu.

projít na článek

Gmail co nastavit jako první

Nevím, jak vy, ale kdykoliv dostanu nový Google účet, udělám v Gmailu pár úprav, aby mi lépe padl do ruky. The post Gmail – co nastavit jako první first appeared on Pavel Minář.

projít na článek

Gmail na iPhonu a iPadu

V případě mobilních zařízení od Applu máte hned několik možností, jak vyřizovat e-maily v rámci vašeho Google účtu. V tomto článku se na několik z nich podíváme. E-mailový klient od Apple iPhone a iPad automaticky nabízí nativní aplikaci Mail pro vyřizová

projít na článek

Automatické kopírování událostí mezi kalendáři

Používáte pracovní G Suite účet a soukromý Gmail? Tak to máte pracovní a soukromý kalendář a pravděpodobně řešíte, že váš volný čas musí kolegové kontrolovat na dvou místech. Nebo ručně duplikujete události mezi kalendáři. V tomto článku si ukážeme, jak t

projít na článek