Gran Canaria - Outlet u Las Palmas

Shopping centrum u Las Palmas, slevy až 70%, světové módní značky jako Zara+Nike+Corte Inglés+Lewis+Mango a další, elektronický obchod Mediamarkt. Restaurace, hypermarkety, Canary Wok, bowling. Otevřeno Po-So 10-22 hodin.

projít na článek

Výročí invaze Francise Drake na Gran Canaria

Pokus o dobití Las Palmas, který se odehrál dne 6.října 1595, se zapsal do dějin ostrova Gran Canaria a celého Španělska. Součástí snahy o ovládnutí Gran Canaria bylo i vylodění Angličanů v Atguineguínu a jejich vyhnání původním kanárským obyvatelstvem. 

projít na článek

Basketbalisté z Gran Canaria přepsali historii

Víkend snů, i tak by se dal nazvat včerejší den. Nejprve fotbalisté UD Las Palmas, po heroickém výkonu, získali v zápase s Realem Madrid, který přijel na Gran Canaria v nejsilnější možné sestavě, cenný bod a posléze basketbalisté Herbalife Gran Canaria po

projít na článek

Smartwings spojil let na Gran Canaria s Fuerteventurou, letadlo letí v neděli

Sobotní  linka Praha - Las Palmas (QS 2040) a Las Palmas - Praha (QS 2041) je s platností od 19 /9/2020 zrušena a cestu jící směr Gran Canaria budou obslouženi nedělním letem QS 1210 Praha - Fuerteventura a letem QS 1211 Fuerteventura - Praha. 

projít na článek

Jachty vyrazí z Las Palmas směr Karibik

Každoroční jachtařský závod Atlantic Rally pro více než 100 lodí na trase z Las Palmas de Gran Canaria do Rodney Bay na ostrově Santa Lucia.  

projít na článek

Nový rychlý trajekt mezi Las Palmas a Tenerife

Včera zahájil provoz nový rychlý trajekt  Volcán de Teno  na trase mezi hlavním přístavem Las Palmas de Gran Canaria a Santa Cruz na sousedním ostrově Tenerife. Obyvatelé Gran Canaria tak mají alternativu ke spoji z přístavu  Agaete  na severozápadě ostro

projít na článek