Gran Canaria žádá Madrid, aby přispěl 11 milionů na promenádu z ANFI do Arguineguín

Cabildo de Gran Canaria oficiálně vyzve vládu Španělska, aby do rozpočtu státu na rok 2017 zahrnula částku 11 milionů nezbytnou na dostavbu promenády spojující Marañuelas a Anfi. Na dostavbu této promenády čekají turisté i obyvatelé již více než 20 let. Promenáda ze směru od ANFI končí u hotelu Servatur Green Beach a další úseky nejsou spojené.

projít na článek

Gran Canaria - pláž v komplexu ANFI

Všechny pláže jsou ve Španělsku, tedy i na kanárských ostrovech, ze zákona veřejné, využijte tedy nádhernou pláž s bílým pískem jednoho z nejluxusnějších komplexů na Gran Canaria, pláž v zátoce ANFI. 

projít na článek

Basketbalisté z Gran Canaria přepsali historii

Víkend snů, i tak by se dal nazvat včerejší den. Nejprve fotbalisté UD Las Palmas, po heroickém výkonu, získali v zápase s Realem Madrid, který přijel na Gran Canaria v nejsilnější možné sestavě, cenný bod a posléze basketbalisté Herbalife Gran Canaria po

projít na článek

V říjnu další významný nárůst cestujících na kanárských letištích

Nejsilnější nárůst cestujících registruje v říjnu letiště na ostrově Gran Canaria, které odbavilo v tomto měsíci 1,068.881 cestujících (+14,2%) a zařadilo se na celkově páté místo ve Španělsku (Madrid, Barcelona, Mallorka, Malaga, Alicante, Gran Canaria).

projít na článek

Rekordní rozsudek proti ANFI: skupina musí zaplatit klientům přes 300 tisíc eur

Skupina Anfi, společnost se sídlem na Gran Canaria, která se angažuje v oblasti timesharingu, musí vrátit několika zákazníkům více než 300.000 EUR z důvodu nesrovnalostí ve smlouvách o pronájmu.

projít na článek

Lopesan koupil za 41,2 milionů euro 50% ANFI del Mar a ANFI Tauro

Předmětem obchodu, který byl uzavřen po velmi dlouhém jednání před několika dny v norském Trondheimu,  je společnost držícící 50% akcií společnosti ANFI Invest. Ta vlastní komlexy ANFI del Mar a ANFI Tauro s více než 3 tisíci lůžky. Jedná se bezesporu o j

projít na článek