Grandfinále Carboniacup 2021 přivítá Autodrom Most

Další ročník Carboniacupu přiblížil se svému cíli a v Mostě na nás čeká na Grandfinále s garantem firmou Zeknova a hned 112 přihlášených jezdců, tedy se bude určitě na co koukat. Pozveme Vás tedy tímto na Zeknova Racing Day.

projít na článek

Carboniacup Hungaroring klepe na dveře

Předposlední díl letošního Carboniacup určeným nejen GT, cestovním vozů, ale také speciálům a formulím se podívá na druhý závod na území Maďarska a po okruhu v blízkosti Sárváru se tentokrát jezdci vypraví k Budapešti na Hungaroring, kde se jezdí i závody

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek

Autodrom přivítá o víkendu MČR a MSR silničních motocyklů

Velký okruh mosteckého autodromu přivítá o víkendu 15. až 16. července Mistrovství ČR a SR silničních motocyklů. Záštitu nad závody v Mostě, jež byly součástí zrušeného mezinárodního šampionátu MOTOCh (dříve Alpe Adria), přebírá Autoklub ČR, Slovenská mot

projít na článek

Hankook Carboniacup hostí Slovakia Ring

Slovenský autodrom u Orechovej Potoni hostí letos už druhý díl okruhového poháru s názvem Hankook Carboniacup, tedy v jeho již třinácté závodní sezóně.

projít na článek

March 812 okořenil Carboniacup v Mostě

Carboniacup letos zavítal již podruhé do svého domácího prostředí na autodrom do Mostu, kam bylo k závodu přihlášeno a přijato 71 aut. Oproti loňským srpnovým teplotám se teploměr chlubil spíše vlažnou ručičkou a některé jízdy dokonce opláchl déšť.

projít na článek