Grilovací omáčka ve tvaru lebky – na pálení čarodějnic bude hvězdou večera!

Pálení čarodějnic, často také Filipojakubská noc, je večer z 30. dubna na 1. května. Téměř každá obec v tento večer pořádá pálení ohňů a s tím spojené opékání buřtů. Někteří na tuto noc vytahují gril a pořádají první jarní grilovačky. Proč tento magický večer trošku nepřiostřit omáčkou Black Gold ve tvaru lebky? S touto pikantní omáčkou budete jednoznačně hvězdou večera!   Výrobce grilovacích omáček Saus.Guru přináší pálivou omáčku ve tvaru lebky, která je perfektní volbou pro tuto příležitost. Je to omáčka, která dokáže probudit všechny smysly a způsobit něco málo popálení na jazyku.  Pokud chcete letošní Filipojakubskou noc oslavit s něčím ostřejším na talíři, neváhejte vyzkoušet omáčku ve tvaru lebky a přidat ji k vašim tradičním buřtům a grilovanému masu. Ať už si užijete noc s rodinou či přáteli, omáčka Saus.Guru lebka vám jistě přidá trochu pikantnosti do vašich oslav.

projít na článek

Pálení čarodějnic

Pálení čarodějnic (také Noc čarodějnic, Filipojakubská noc, Valpuržina noc nebo Beltine) se odehrává v noci z 30. dubna na 1. května. Jedná se o velmi starý a dodnes živý lidový zvyk a zvláštní svátek. Tuto noc se lidé scházejí u zapálených ohňů a slaví p

projít na článek

Koprová omáčka recept

Ble, fuj, hnus. Takové výrazy můžeme slyšet při vyřknutí pouhých dvou slov v gastronomii. Koprová omáčka pro někoho znamená úžasnou delikatesu, pro jiného nepřekonatelný odpor. Koprová omáčka patří k tradičním českým pokrmům vztahujícím se k našemu dětstv

projít na článek

Začíná grilovací sezóna

O nás Novinky Napsali o nás Volná místa Začíná grilovací sezóna

projít na článek

Pepřová omáčka - recepty

Pepřová omáčka dodává připravenému masu typickou ostřejší chuť a zajímavé aroma. Vyzkoušejte tedy některý z nabízených receptů.

projít na článek

Žampionová omáčka

Omáčka je hustá kapalina podávaná k jídlu nebo používaná při jeho přípravě. Omáčky se nekonzumují samostatně, dodávají totiž pokrmu aroma, vlhkost a vzhled. Latinsky se řekne omáčka salsus (znamená osolený), z čehož je odvozeno toto slovo v mnoha jazycích

projít na článek