Gulášové speciality 24.2. - 26.2.

Další víkend na Baldovci bude ve znamení gulášových specialit. Menu nabízí výběr z 5 hlavních chodů a nebude chybět ani sladká tečka.

projít na článek

Product Recognising Grinder (P.R.G.)

Pro zajištění optimálního namletí u každé speciality vyvinuli inženýři ze společnosti JURA mlýnek Product Recognising Grinder (P.R.G.). Tento přesný mlýnek disponuje elektrickým řízením, a dokáže se tak individuálně nastavit na předem určený stupeň mletí

projít na článek

Ve dnech 28.9. 1.10.2023 Vás zveme na SVATOVÁCLAVSKOU NABÍDKU. Podávat budeme kachní, bizoní, kančí speciality.

The post Ve dnech 28.9. 1.10.2023 Vás zveme na SVATOVÁCLAVSKOU NABÍDKU. Podávat budeme kachní, bizoní, kančí speciality. appeared first on Barešův ranč.

projít na článek

Pulzní extrakční proces (P.E.P.®)

Ideální doba extrakce je rozhodujícím faktorem pro dosažení optimálního výsledku: Doba kontaktu mezi vodou a mletou kávou je právě tak dlouhá, aby došlo k uvolnění aromatických látek z mleté kávy, ale dostatečně krátká k tomu, aby nebyly uvolněny hořké lá

projít na článek

Farmářské speciality 24. - 26.3.2017

Jaro pomalu přichází, tak si pojďme uvařit z místních surovin ;-)

projít na článek

Gastronomické víkendy na Baldovci

Listí se začalo barvit do podzimních barev a my pro Vás připravujeme oblíbené speciality

projít na článek