HALLOWEEN Saunová noc 4.listopadu

V sobotu 4. listopadu proběhla saunová noc s halloweenskou tematikou. Ceremoniály pro Vás vedli tři saunérky a saunér. Mohli jste obdivovat ceremoniály, dýňovou výzdobu a možná i  dýňovou dobrotu. Na terase jste se ohřáli u ohně a prohřáli jste se v sauně. Program: 17:15 Halloween Dance Míša 18:00 Mrtvá nevěsta Ilona 18:45 Temný večer Lucka 19:15 Peeling v solné páře Ilona 19:45 Inferno Míša 20:15 Peeling v solné páře Lucka 20:45 Smrťák Filip 21:30 Krotitelé duchů týmová show The post HALLOWEEN Saunová noc 4. listopadu appeared first on Saunový ráj.

projít na článek

Halloween ve 4. a 5. třídě

Žáci 4. a 5. tříd si užili Halloweenské dopoledne.  Podívejte se do fotogalerie... Co to je Halloween? Přečtěte si zde...

projít na článek

ADVENTNÍ SAUNOVÁ NOC

V PÁTEK 15. prosince Vás čeká SAUNOVÁ NOC na aktuální téma Adventu a Vánoc. Připravte se na nezapomenutelný večer plný tepla, relaxace a vánoční atmosféry.  Setkáte se zde opět s talentovanou saunamistryní Juditou Müllerovou a s jejím novým týmem saunerů.

projít na článek

Halloween BubbleShooter

BubbleShooter s halloweenskou tematikou The post Halloween BubbleShooter first appeared on Bubble Shooter hry | Bubble Trouble.

projít na článek

Akce vříjnu

projekt Halloween, exkurze do zahradnictví, dějepisná exkurze, výstava z přírodnin, sběr kaštanů, zahájení činnosti školní knihovny, návštěva knihovny na zámku –„Jak se stát čtenářem“, krajské kolo v „Přespolním běhu 17. listopadu“, exkurze profesionální

projít na článek

Satisfying your sweet tooth at Halloween with Chiquita

The post Satisfying your sweet tooth at Halloween with Chiquita appeared first on Chiquita.

projít na článek