Halloweenská soutěž s Chytrou opičkou

Od dnešního dne, 27.10.2022, spouštíme halloweenskou soutěž Chytré opičky! Mnoho z nás si v období halloweenu, respektive dušiček, vyzdobuje domovy v podzimních barvách, vyřezává si strašidelné dýně, dětem se chystají kostýmy nebo se pečou prapodivné koláčky a perníčky. No a my bychom v naší soutěži uvítali, kdybyste se s námi o tyto své halloweenske kreace podělili! Soutěž trvá do 31.10., tak neotálejte!

projít na článek

Stáhněte si - Létající čarodejnice na koštěti

Máme pro vás další tvoření pro chytré opičky. Už 30.4. se to bude hemžit čarodejnicemi a my pro vás máme jednu hodnou k vystřižení a vybarvení. Díky provázku se čarodejnice s společně s kočkou a Chytrou opičkou proletí nad lesy.

projít na článek

Soutěž o luxusní kabelky

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás soutěž o luxusní kabelky z nové kolekce léto 2016! Pokud rádi soutěžíte tato soutěž je určena pro Vás.

projít na článek

Velká soutěž o 35.000 Kč pro grafiky

Soutěž prodlužujeme do konce ledna 2014! Losování proběhne na začátku února.

projít na článek

Soutěž: Tři grafici se podělili o 45 000 Kč

Velká losovací soutěž pro grafiky zná své vítěze. Tentokrát jsme mezi naše kreativce rozdělili rovných 45 000 Kč, o 5 000 Kč víc než loni. D

projít na článek

HALLOWEEN PROGRAM (i pro JEDNODENNÍ NÁVŠTĚVNÍKY) PÁTEK 28.10 A SOBOTU 29.10

HALLOWEEN V Šiklandu pojede naplno! Nevíte, kam s rodinou o nadcházejícím státním svátku v pátek 28.10 nebo v sobotu 29.10? Už nepřemýšlejte a mrkněte jakou halloweenskou PROGRAMOVOU parádu jsme pro vás v Šiklandu připravili.                             

projít na článek