Halloweenská soutěž začíná právě teď

Nezmeškejte příležitost vyhrát balíček skvělých produktů od Frais Monde. Tři výherce, kteří nám pošlou nejlepší fotografii, vyhlásíme na Halloweena! The post Halloweenská soutěž začíná právě teď appeared first on Frais Monde.

projít na článek

HALLOWEENSKÁ CESTA 2022

V úterý 25. října 2022 proběhla oblíbená podzimní akce s názvem Halloweenská cesta.

projít na článek

HALLOWEENSKÁ CESTA 24. 10. 2023

Milé děti, vážení rodiče, srdečně vás zveme na první akci Školního parlamentu v tomto školním roce. Ano, je to již tradiční oblíbená Halloweenská cesta, tentokrát se koná v úterý 24. října 2023.

projít na článek

HALLOWEENSKÁ CESTA ŘÍJEN 2023

V úterý 24. října 2023 proběhla oblíbená podzimní akce s názvem Halloweenská cesta. V 16.30 se na startu v Komenského sadech začaly rozdávat kartičky k plnění úkolů na stanovištích, které připravili žáci 2. stupně a obětaví učitelé.

projít na článek

Matičák 10/2023

OBSAH: Úvodník Seznam zástupců tříd ve Školním parlamentu 2023/2024 Školní parlament na Konferenci žákovských parlamentů v Ostravě Zástupci Světové školy v Olomouci Adaptační pobyt žáků 6. ročníku Výtvarná soutěž „KANÁREK V DOLE“ Práce ž

projít na článek

Soutěž o lístky na výstavu Sopka les prales

Chystáte se na interaktivní výstavu Sopka les prales Elišky Podzimkové, kterou zahajujeme už ve čtvrtek 18. ledna? Tak to byste se určitě měli zapojit do naší soutěže o volné vstupenky. Soutěž probíhá právě teď na našem Instagramu, příspěvek najdete zd

projít na článek