Halloweenské dobroty pro děti

Připravili jsme si pro Vás plno jednoduchých a originálních nápadů, co připravit dětem dobrého pro parádní strašidelnou oslavu??.

projít na článek

Halloweenské ponožky

Udělejte dětem ještě hezčí Halloween. Nakupte 11.10. 7.11.2023 vybrané výrobky Kinder v hodnotě min. 129 Kč a získejte Halloweenské ponožky.

projít na článek

Vrba na adventních trzích vBrně, Tišnově aPraze

Adventní trhy v Brně U Jošta V období od 24. do 26. 11. 2023 jste mohli navštívit charitativní stánek Vrby, kde bylo možné nakoupit vánoční výrobky a dobroty a podpořit tak ovdovělé rodiny s dětmi. Děkujeme Městské části Brno-střed.

projít na článek

Den regionálních výrobků

Terno zve příznivce kvalitních potravin z našeho regionu na den regionálních výrobků, který se bude konat v pátek 22. září od 10 do 17 hodin v Ternu Hradec Králové. Podpořte s námi královehradecké výrobce potravin a ochutnejte kulinářské dobroty.

projít na článek

Oslavte s námi den dětí

Přijďte se svými dětmi, vnoučaty 1. června do našeho Terna oslavit den dětí. Program: Skákací hrad Klaun Hugo Zvířátka z balónků Odměny pro děti Malování na obličej a spousta zábavy

projít na článek

Jak na nový rok, tak po celý rok!

Rok 2024 jsme započali jak jinak než aktivně. Tvořili jsme z všelijakých materiálů, pekli jsme dobroty, procvičili si hrubou i jemnou motoriku. Také jsme si zpříjemňovali dny muzikoterapií a pravidelnou Canisterapií. Pro naše uživatele jsou pravidelné

projít na článek