Halová kopaná mladších žáků

V úterý dne 28. února 2017 se zúčastnili chlapci naší školy (prima až tercie) okrskového kola v halové kopané, které se konalo ve sportovní hale SŠTO Dačice.

projít na článek

Stolní tenis mladších žáků

Utkání mladších žáků ve stolním tenise mezi Gymnáziem Dačice a ZŠ Boženy Němcové přineslo další úspěch do sbírky GD. Vašek Chňoupek vybojoval zlatou medaili.

projít na článek

Florbal mladších žáků

Ve středu dne 15. 11. 2017 bylo odehráno v tělocvičně SŠTO Dačice okrskové kolo ve florbalu mladších žáků. Celkem se zúčastnily tři školy – ZŠ Slavonice, ZŠ Dačice ul. Komenského a Gymnázium Dačice.

projít na článek

Lyžařský kurz mladších žáků v Peci pod Sněžkou

„Co se to řítí dolů jak bomba? Stenmark to nebude, bude to Kolman.“

projít na článek

Přihlášky žáků do ZUŠ

Vzhledem k současné situaci se změní forma přihlašování žáků nových i stávajících na příští školní rok. Přihlášku v digitální formě, umístěnou zde, si stávající žáci vytisknou a odevzdají svému vyučujícímu učiteli. Přihlášky budou k dispozici i v přízemí

projít na článek

DOUČOVÁNÍ ŽÁKŮ ŠKOL

REALIZACE INVESTICE 3.2.3 NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY Naše škola je zapojena do projektu „DOUČOVÁNÍ ŽÁKŮ ŠKOL   REALIZACE INVESTICE 3.2.3 NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY, který je spolufinancován Evropskou unií. Investice reaguje na potřebu podpory vzdělávání žáků ohr

projít na článek