Halový fotbal 6. a 7. roč

{phocagallery view=category|categoryid=1397|imageid=88215|float=left|pluginlink=1} Ve čtvrtek 14. prosince jsme v naší tělocvičně uspořádali tradiční Vánoční turnaj v malé kopané pro žáky 6. a 7. tříd. Letošního ročníku se zúčastnilo 7 škol. Hrálo se systémem každý s každým, což znamenalo pro všechny účastníky 6 zápasů. K prvnímu utkání jsme nastoupili proti Základní škole Rychnov Javornická, ve vyrovnaném zápase nakonec prohráváme o jednu branku, kterou dostáváme v samotném závěru. V dalším zápase hrajeme proti Základní škole České Meziříčí, již od prvních minut jsme lepším týmem a zaslouženě vítězíme. V následujícím střetnutí se dlouho trápíme, proti Základní škole Opočno se nám nedaří vstřelit důležitý první gól, ale ve druhé polovině zápasu se střelecky prosazujeme a vítězíme. Turnaj se přehoupl do své druhé poloviny a hrajeme proti Základní škole Týniště, navazujeme na předchozí zápas a s přehledem vítězíme i v tomto duelu. Předposlední zápas kluci odehrávají proti Základní škole Častolovice, byli jsme lepším týmem, ale nakonec se body dělí, je z toho remíza. V posledním zápase hrajeme o celkové druhé místo v turnaji, proti Základní škole Kostelec nad Orlicí se nám daří a vítězíme. Klukům patří velké poděkování za předvedené výkony a pochvala za vzornou reprezentaci školy.

projít na článek

Halový závod v rybolovné technice

MO ČRS Stříbro a rybářský kroužek Kladruby Vás zvou dne 28. 1. 2018 na Halový závod v rybolovné technice. Zahájení závodu - prezentace v 8:00 hodin.

projít na článek

Halový závod v RT

ČRS, z. s., MO Bělá nad Radbuzou a město Bělá nad Radbuzou Vás srdečně zve na halový územní přebor mládeže v rybolovné technice. Závod proběhne dne 5. 3. 2017 od 8:00 hodin v tělocvičně ZŠ Bělá nad Radbuzou.

projít na článek

Halový turnaj v rybolovné technice

MO Kdyně pořádá dne 26. února 2023 od 9 hodin halový turnaj v rybolovné technice. Místem závodu je Sportovní hala MZŠ Kdyně.

projít na článek

Tachovský pohár – halový závod v RT mládeže

Český rybářský svaz, z.s., Západočeský územní svaz, odbor mládeže a RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Tachov pořádají Tachovský pohár – halový závod v RT mládeže...

projít na článek

Územní halový přebor v rybolovné technice Nepomuk

Pozvánka na Územní halový přebor v rybolovné technice, který pořádá ČRS, z. s., místní organizace Nepomuk.

projít na článek