Halový fotbal 8. a 9. roč

{phocagallery view=category|categoryid=1393|imageid=88006|float=left|pluginlink=1} Ve čtvrtek vyrazili žáci druhého stupně na sportovní soutěž v halovém fotbale. Turnaj se uskutečnil v Rokytnici v Orl. horách a zúčastnilo se ho 9 škol, hrály se dvě skupiny a podle pořadí ve skupinách se pak rozhodovalo o celkovém umístění. Do prvního zápasu jsme nastoupili proti Základní škole Týniště, vyšel nám úvod, střílíme první branku, ale v závěru inkasujeme dva zbytečné góly a nakonec prohráváme 1:2. V dalším utkání se střetáváme se Základní školou z Opočna, ve vyrovnaném souboji se nám nedaří vsítit gól, a opět dostáváme laciné branky, ke konci už jen korigujeme výsledek na 1:2. V předposledním zápase hrajeme proti domácí Základní škole Rokytnice, utíká nám začátek a bohužel již nestihneme nepříznivý stav otočit a opět prohráváme o jeden gól, 2:3. V závěrečném utkání hrajeme už jen o „4. místo“ ve skupině, proti Základní škole Vamberk, dáváme několik branek a s přehledem vítězíme. V celkovém umístění ve skupině se poté utkáme o konečné 7. místo, proti Základní škole Rychnov Javornická. Úvod nám nevychází, inkasujeme první branku, ale v průběhu se nám daří 2x skórovat a nakonec je z toho vítězství. Všem patří velká pochvala a poděkování za předvedené výkony a vzornou reprezentaci školy. Obci Trnov děkujeme za zajištění dopravy na soutěž.

projít na článek

Halový závod v rybolovné technice

MO ČRS Stříbro a rybářský kroužek Kladruby Vás zvou dne 28. 1. 2018 na Halový závod v rybolovné technice. Zahájení závodu - prezentace v 8:00 hodin.

projít na článek

Halový závod v RT

ČRS, z. s., MO Bělá nad Radbuzou a město Bělá nad Radbuzou Vás srdečně zve na halový územní přebor mládeže v rybolovné technice. Závod proběhne dne 5. 3. 2017 od 8:00 hodin v tělocvičně ZŠ Bělá nad Radbuzou.

projít na článek

Halový turnaj v rybolovné technice

MO Kdyně pořádá dne 26. února 2023 od 9 hodin halový turnaj v rybolovné technice. Místem závodu je Sportovní hala MZŠ Kdyně.

projít na článek

Tachovský pohár – halový závod v RT mládeže

Český rybářský svaz, z.s., Západočeský územní svaz, odbor mládeže a RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Tachov pořádají Tachovský pohár – halový závod v RT mládeže...

projít na článek

Územní halový přebor v rybolovné technice Nepomuk

Pozvánka na Územní halový přebor v rybolovné technice, který pořádá ČRS, z. s., místní organizace Nepomuk.

projít na článek