Harémové kalhoty tzv. aladinky

Mezi stálice orientálního oblečení patří již několik desetiletí harémové kalhoty - tzv. aladinky. V naší nabídce najdete velké množství různých střihů a vzorů. V zemích původu se objevují Indie, Indonésie, nejčastěji však právě Thajsko.

projít na článek

Víte, jak dlouhé se nosí kalhoty?

Kalhoty - nechcete vypadat, že čekáte velkou vodu. Ale taky nechcete mít kalhoty dlouhé a šlapat si po nich. Jak to udělat, aby kalhoty byly tak akorát ?.

projít na článek

QUATRO kalhoty pánské Q1-3 kapsáče - 755 Kč

QUATRO kalhoty model Q1-3 jsou střihu regular fit. Na nohavicích mají našité kapsy. Další kapsy jsou vpředu i v zadní části. Kalhoty jsou vyrobeny ze 100% bavlny. Součástí kalhot je pásek. Kalhoty se hodí do práce, pro podnikání i pro volný čas.

projít na článek

Kalhoty short naturalmood leather

Kalhoty z pevné bavlněné tkaniny, charakteru džínoviny jsou přiléhavého střihu přes stehna, od kolen se mírně rozšiřující. Rozšíření je docíleno zajímavým detailem v zadní části , a to dlouhým rozparkem pod koleno. Rozparek je ozdoben nášivkou z 3D tisku.

projít na článek

Rapperský styl vám dodá pohodlí i nadhled

Nemusíte být vyloženě fanoušci rapu, abyste si na sebe dali zajímavý outfit a užili si v něm trochu legrace. Co si obléknout?   Baggy jeans jako základ výbavy  Žádný hiphoper si na sebe nevezme upnuté džíny. Tato kombinace by byla zdrojem celé řady memů,

projít na článek

Bílé kalhoty? Letní klasika, která se neomrzí!

S rostoucí teplotou si můžete všimnout běžného trendu letní módy – čím dál více je k vidění... Příspěvek Bílé kalhoty? Letní klasika, která se neomrzí! pochází z Černábílá.cz

projít na článek