Hasiči plesali na Harcovně

Jak bylo na hasičském plese? Podívejte se na aktuální zpravodajství Reportéra z Tylovic: http://www.reporterztylovic.blogspot.cz/2013/01/hasicsky-bal-sdh-tylovice-2013.html

projít na článek

Bruslíme s hasiči 2019 ZRUŠENO

Bohužel letošní Bruslení s hasiči je ZRUŠENO. Zimní stadion v Ledči nad Sázavou, bez udání důvodu a bez oznámení, rozpustil led a ukončil sezónu.

projít na článek

Tuto sobotu je železná sobota!

Železný šrot v sobotu 4. května sbírají tylovičtí hasiči. Od rána budou jezdit ulicemi s traktorem a vlečkou. Kdo má větší a těžší břemena, stačí zavolat na telefonní číslo 737 350 991 a hasiči si pro železo rádi přijedou.

projít na článek

Bálová sezóna na Harcovně

A jak bylo na hasičském bálu? O tom píše Reportér z Tylovic na této adrese: http://reporterztylovic.blogspot.com/

projít na článek

Vánoční strom pro Tylovjany

TYLOVICE - Vánoce se skloňují ve všech pádech i v šenku na Harcovně. Dokonce chlapům zabylo líto, že když mají v Rožnově na náměstí velký vánoční strom, proč bychom nemohli mít v Tylovicích také. Jenže náves v Tylovicích není!  Řešení se přece jen našlo.

projít na článek

V sobotu 9. května hasiči organizují sběr šrotu

Tylovjané, máte-li doma staré železo, buďte tak hodní a nachystejte ho na tuto sobotu 9. května 2020 pro naše hasiče. V dopoledních hodinách budou projíždět jednotlivými ulicemi a šrot sbírat. Kdo by se chtěl přeptat na podrobnosti, volejte telefon 737 35

projít na článek