Hasiči upozorňují na zásady bezpečného pálení. Denně zasahují průměrně u třinácti požárů

Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje eviduje v posledních dnech markantní nárůst počtu požárů v přírodním prostředí. Každý den profesionální i dobrovolné jednotky vyjíždějí již k desítkám požárů v souvislosti se žněmi, kdy v kombinaci s klimatickými podmínkami těchto dní (sucho, slunečno) dochází k mnoha požárům. Počet požárů v přírodním prostředí se běžně pohybuje v průměru jednotek za den. Nyní zasahují denně průměrně u 13 požárů, které denně likviduje 30 – 40 hasičských jednotek.

projít na článek

30.4.2021 Pálení čarodějnic

Pálení čarodějnic, trocha piva a špekáčky The post 30.4.2021 Pálení čarodějnic appeared first on Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace.

projít na článek

Pohotovost neudržují pouze hasiči, policisté a zdravotníci

Když vám vzplane na zahradě dřevník, první, co uděláte, je, že vytočíte telefonní číslo 150, a povoláte na pomoc hasičský záchranný sbor. Hasiči jsou připraveni 24 hodin denně k výkonu služby, a to tak, že jsou schopni během několika minut dorazit na míst

projít na článek

Pálení čarodějnic 2023

Spolek Šárecké údolí Vás srdečně zve na tradiční Pálení čarodějnic v neděli 30. dubna 2022 od 17. 00 na louce u Žežulky Článek Pálení čarodějnic 2023 se nejdříve objevil na Šárecké údolí.

projít na článek

Fotogalerie pálení čarodějnic 2023

Prohlédněte si fotogalerii z Pálení čarodějnic 2023 v Šárce. Článek Fotogalerie pálení čarodějnic 2023 se nejdříve objevil na Šárecké údolí.

projít na článek

Traťoví komisaři z Mostu na evropské okruhy

Mostecký autodrom odpočívá pod sněhovou pokrývkou, ale v zákulisí se vše připravuje na novou sezónu. Jednou z nepostradatelných profesí jsou traťoví komisaři. Při závodech nejsou v centru pozornosti, ale bez jejich přítomnosti nemůže na trať vyjet ani jed

projít na článek