Havaj o pátku třináctého

Nešťastné datum okořeněné souborem přednášek o místu, kde žijí nejšťastnější lidé světa: tak probíhal 13. květen 2016 na našem gymnáziu, kam – už podruhé, ale ve velkém stylu vlastně poprvé – zavítal Josh Nelson, člen Křesťanské akademie mladých a nadšený propagátor havajské kultury v České republice.

projít na článek

Roušky při vyučování

Od pátku 18. září vstupuje platnost vládní opatření o ochraně dýchacích cest rouškou ve školách po celé České republice, a to i při vyučování.

projít na článek

Nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR

Podle nařízení Ministerstva zdravotnictví od pátku 18. 9. až do odvolání platí povinnost mít nasazené roušky v prostorách školy i v průběhu vyučování ve třídách.

projít na článek

Svoz plastů

Od pátku 8.12. 2023 do nedělě 10.12. 2023 bude v obci Vrčeň opět probíhat svoz plastů.

projít na článek

Týden bomba cen Reston / 11.-15.10.

Od pondělí 11.10. do pátku 15.10. Vás čeká TÝDEN BOMBA CEN - časově omezená nabídka kurzů za akční ceny. O jaké kurzy se jedná se dozvíte na našem Facebooku a Instagramu. Nezapomeňte se podívat každý den, jakou BOMBA akci jsme si pro Vás připravili!

projít na článek

Studijní oddělení provozní doba

Studijní oddělení je studentům k dispozici od pondělí 28. srpna do pátku 1. září vždy od 9.00 do 12.00. Příspěvek Studijní oddělení provozní doba pochází z SŠUM - Střední škola uměleckomanažerská

projít na článek