HIRING A LOGO DESIGNER $50

Looking to hire a Logo designer for my brand ARA (means beautifier, embellisher in farci, ornament or decoration in persian) My brand ARA will be a beauty and skin brand and will be dedicated to my late sister who passed away and lost her battle with addiction... (Budget: $30 - $250 USD, Jobs: Graphic Design, Illustration, Illustrator, Logo Design, Photoshop)

projít na článek

Alibaba’s AI Designer

https://medium.com/hackernoon/innovative-new-ai-designer-learns-to-create-own-designs-dffa735d3118 The post Alibaba’s AI Designer appeared first on Petr Slobodzian – Designer.

projít na článek

Roseta: Vinařství v růžích

Logo pro vinařství Roseta sídlící v Radějově bylo náročnější prací, ale o to víc mě to bavilo! Majitelé se po letech rozhodli změnit své staré logo. Vnímat jejich přání a představy bylo trochu oříškem, nicméně tady je výsledek. The post Roseta: Vin

projít na článek

PEDOP Transportation

Logo pro přepravní společnost, která realizuje vnitrostátní i zahraniční kamionovou dopravu. The post PEDOP Transportation first appeared on Logotime.cz - Váš osobní designer.

projít na článek

SURMAT hutní materiál

Logo pro společnost, která působí na trhu se surovinami a hutním materiálem. The post SURMAT – hutní materiál first appeared on Logotime.cz - Váš osobní designer.

projít na článek

Viktor Smetka: Forgeli

Logo pro uměleckého kováře Viktora Smetku, který pod značkou Forgeli vyrábí originální kovaná svítidla. The post Viktor Smetka: Forgeli first appeared on Logotime.cz - Váš osobní designer.

projít na článek