Historický úspěch v závodech F4

Max Karhan o své premiérové vítězství ve F4 Central European Zone tvrdě bojoval. Celý víkend na Slovakia Ringu se pohyboval mezi první pěticí, ale tu nejlepší jízdu si nechal až na konec.

projít na článek

Historický úspěch českého bowlingu.

Lukáš Jelínek vybojoval pro český bowling historicky první individuální světovou medaili v juniorské kategorii do 21 let. Na Světovém poháru, který se konal v Peru, předvedl výborný výkon a domů si odváží cenný bronz. Po loňském třetím místě na Mistrovstv

projít na článek

Kandidáti Zlatých řídítek

Velká cena České republiky silničních motocyklů přinesla díky Jakubu Kornfeilovi velký úspěch českým barvám. Neměly by ale kvůli tomu zapadnout i pozoruhodné výsledky silničářů ve vytrvalostních závodech.

projít na článek

Jaká bude 21. sezóna MČR v motoskijöringu?

Pokud budou sněhové podmínky příznivé, zahájí seriál závodů v motoskijöringu svou 21. sezónu již 6.1.2019 na trati v Klášterci nad Orlicí, kde se historicky odjelo nejvíce mistrovských motoskijöringů (17). Druhý závod se pojede v Rudníku, kde se pořadatel

projít na článek

Vladimír Vitver a Martin Šípek v polské Limanowe

Na víkendových závodech v polské Limanowe již potřetí SVC GROUP TEAM - Náchod a BP AUTOSPOTR -Bruntál spojili své síly na Mistrovství Evropy v závodech do vrchu.

projít na článek

Patrick Schober ukořistil vítězství v obou závodech F4

Patrick Schober zvítězil na Grand Prix Slovenska v obou závodech v třídy Formule 4 (včetně nové generace).

projít na článek