Historie masáží

Esenciální oleje a aromaterapie Aromaterapie je metoda užívání olejíčků s vonnými esencemi s cílem obnovení a omlazení pokožky, navození relaxace těla i ducha a celkového osvěžení. Při masáži jsou využity blahodárné účinky éterických olejů získaných z listů, květů, plodů a kořenů léčivých rostlin. Výběr olejů a esencí záleží na individuálních potřebách klientů. Léčivé síly bylin i masáže využívaly již staré dávnověké kultury, mezi které patřili Sumerové, Aztékové, Řekové, Římané, Arabové, Číňané...). Vůně dokáže v člověku navodit pocit pohody a klidu. U maličkých dětí pomáhá pár kapek vonného oleje v pokojíčku, kde spí k navození pocitu bezpečí a děti pak klidněji spí, Energetické oleje dokáží zlepšit i soustředění při učení.

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 1.9.2023
projít na článek

Historie Bank Holidays

Historie Bank Holidays, dnů volna Velké Británie a na kdy připadají letos?

projít na článek

10 let s vámi: Pohled do historie WPlama, představení novinek a dárek pro vás

Je tomu právě 10 let, kdy na WPlama vznikl první článek. Od té doby se z blogu o WordPressu stal web s více jak 1000 návody, téměř 2000 zodpovězenými dotazy v poradně a desítkami proběhlých kurzů, přednášek a školení online i offline. WPlama začínal v roc

projít na článek

Allegria - Firma na zážitky. Věnujte nevšední dárek

Chcete udělat radost svým blízkým? Allegria vám může snadno pomoci. Tato ojedinělá firma na zážitky vám nabídne nejrůznější možnosti od masáží a wellness pobytů přes adrenalinové zážitky až po zážitkové pobyty. Proto neváhejte a darujte zážitek všem, kteř

projít na článek

Rozhovor s Martinem Kučerou, trojnásobným šampionem MFB

Požádali jsme o rozhovor trojnásobného vítěze MFB Martina Kučeru, který se tak nesmazatelně zaryl do historie MFB a na podstavec originální putovní trofeje od českých sklářů.

projít na článek

Arabica: Klenot mezi kávami

Ve světě, kde se každý den vypije přibližně 2,25 miliardy šálků kávy, se jedna odrůda vynořuje z hlubin historie a geografie s příběhem tak pestrým a bohatým jako samotný nápoj, který z ní vzniká.

projít na článek