Hladký průběh přejímek znamená oficiální přijetí do soutěže

Administrativní a technické přejímky spustily hlavní část předstartovní fáze Rallye Dakar 2015. Posádka Martina Macíka ml. prošla i díky precizní přípravě naprosto bez problémů. Vozidlo bylo umístěno do uzavřeného „parc fermé“. Ke kamionu se posádka znovu dostane až před slavnostním startem 3. ledna.

projít na článek

Jen etiketa nestačí

Osvojte si pravidla protokolární přípravy na soukromé, pracovní, oficiální a slavnostní situace. Naučte se sobě i hostům připravit podmínky pro hladký průběh jednání či akce bez zbytečného stresu. Kromě společenských pravidel si od nás odnesete také vyšší

projít na článek

KANÁREK V DOLE

Dne 8. 9. 2023 proběhla vernisáž výtvarných prací a oficiální vyhlášení výsledků soutěže „KANÁREK V DOLE“. Výtvarné soutěže se zúčastnili také žáci naší školy a získali nejvyšší ocenění.

projít na článek

SHAKEDOWN je za námi

První administrativní kámen v podobě testovací rychlostní zkoušky posádky týmů Tatra Buggyra Racing a Buggyra ZM Racing bez sebemenších problémů odvalily, stejně tak by tomu mělo být i v případě technických přejímek.

projít na článek

Zápis do 1. ročníku

Zápis do 1. ročníku na Základní škole Sokolov, Křižíkova 1916 („Osmička“) se koná ve dnech středa 3. dubna 2024 od 15:00 do 17:00 hodinčtvrtek 4. dubna 2024 od 15:00 do 17:00 hodinv budově školní družiny. Náhradní termín (pro nemocné) proběhne dne 2

projít na článek

V TOP 20 jen na třech kolech

Tomáš Ouředníček a Pavel Vaculík určitě nikdy nezapomenou na první dlouhou etapu Rally Maroko 2016. Většina dne měla hladký průběh a jeli dobrým tempem. Jenže na konci druhé rychlostní zkoušky zažili ty nejděsivější okamžiky za jejich tři společné sezóny.

projít na článek