Hlasování v Anketě Zákon roku 2021

Hledá se nejzásadnější podnikatelský zákon uplynulého roku. Odstartoval další ročník Ankety Zákon roku. Pod taktovkou společnosti Deloitte Legal CZ, jako již každý rok, nominační rada na svém zasedání vybrala pět návrhů pro ZÁKON ROKU 2021. Do užšího výběru se dostaly následující počiny: Předvídatelnost práva: zveřejňování rozsudků nižších soudů (část novely zákona o soudech a soudcích) Rekodifikace stavebního práva (nový stavební zákon) Katalog udržitelných ekonomických činností (technická kritéria udržitelnosti) Digitalizace notářské činnosti (novela notářského řádu) Milostivé léto (část novely exekučního řádu) Hlasovat o nejlepší zákon loňského roku můžete až do 11. dubna na webových stránkách soutěže https://www.zakonroku.cz Výsledky pak budou slavnostně vyhlášeny 20. dubnaCzech Institute of Directors – Institut členů správních orgánů je hrdým partnerem ankety již 13 let a jsme rádi, že můžeme i nadále přispívat ke komunikaci hlasu podnikatelů vůči veřejným institucím, které jejich podnikání vymezují legislativní rámec.

projít na článek

Auto roku 2018: Volvo XC60 – vítěz v hlasování veřejnosti

Volvo XC60 zabodovalo v anketě Auto roku 2018. V hlasování veřejnosti s přehledem ovládlo kategorii velkých SUV.

projít na článek

Loreta zvítězila v anketě o Nejoblíbenější golfový areál roku 2022!

V anketě Golfový areál roku 2022 jsme obsadili 1. místo v kategorii Nejoblíbenější golfový areál roku 2022! Děkujeme vám za podporu! The post Loreta zvítězila v anketě o Nejoblíbenější golfový areál roku 2022! first appeared on Loreta Golf.

projít na článek

ŠKODA KAMIQ obsadila třetí místo v anketě Auto roku

ŠKODA KAMIQ obsadila v České republice v anketě Auto roku 2020 třetí místo.

projít na článek

VW Transporter T6.1 je Flotilové auto roku 2021 mezi lehkými užitkovými vozy

Legendární "Téčko" zvítězilo v anketě FLEET DERBY-FLOTILA ROKU 2021 v kategorii „Užitkové vozy" do 3,5 tuny“ a je první volbou provozovatelů a manažerů vozových parků.

projít na článek

Toyota Yaris byla zvolena evropským Autem roku

Toyota Yaris zvítězila v prestižní anketě evropské Auto roku 2021

projít na článek