Hlavně nevěřte doktorům z internetu

Stačí si zadat symptomy, které právě máte, na internet a hned vám vyskočí dvě rakoviny a jeden zánět močového měchýře. Kdo věří internetovým doktorům, ať už je to poradna sebeserióznější, tak je mamlas a zaslouží si umřít na bolavou nohu, protože takovým lidem nepomůže ani litr antibiotik rozpuštěných v léčivé vodě. Pokud tedy narazíte na někoho, kdo hojně rozdává lékařské a medicínské rady, tipy a triky na internetu, tak se raději od něj distancujte a sledujte, jak umře ve čtyřiceti na otravu a rozežrané vnitřnosti, protože přeci nebude trpět ve svém těle nějaké bacilky a neřády!!! Čím více vykřičníků, tím větší pravda, to je známo. Už vůbec nevěřte lidem, kteří rovnou z fleku přiznají, že lékařský titul neviděli ani z okna, ale stejně vás budou diagnostikovat přes SMS zprávy. Takoví lidé by si zasloužili nějaký tyfus, protože ti jsou úplně nová skupina sobě nebezpečných sebedestruktivních lidí. Maminkovské weby jsou největší zlo Jakmile máte nějaký ouvej či bolístku, tak si zajděte k doktorovi a chtějte, ať vás pořádně prohlédne. Ne že tam přijdete a s hlavou svěšenou jak před vládcem vesmíru vyslechnete jednu či dvě věty. Pokud se vám nelíbí diagnóza, tak se pěkně přesuňte k jinému praktikovi. Ale jestli s bolístkou jdete na maminkovský web a váš dotaz začíná hele holky , tak raději počkejte, až vaše dítě bude na vysoké a pak si klidně hupsněte z nejvyšší věže, protože vám už také nikdo nepomůže. Nevakcinuju a žiju A ti nejhorší, kteří nemají nejen špetku zdravého rozumu, ale ještě ohrožují i ostatní a lidi, kteří nemohou být vakcinováni, jsou ti, kteří nevakcinují dobrovolně a hledají všemožné výmluvy a články v ústavách. Sice ani jeden seriózní výzkum nepotvrdil hypotézy, které tyto matky vyzdvihují jako svatý grál, tak stále si budou skálopevně tvrdit, že dělají to nejlepší. Prdlačky. Neinformované očkování je sice špatně, člověk by měl vědět, do čeho jde a proti čemu se právě očkuje. Ale neinformované neočkování je jako asistovaná sebevražda. Kdo nesouhlasí, tak si může vyjet, kromě těch 5 studií, které prokazují anti-vaccinate pravdu, dalších sto padesát, které vyvracejí všechno, co těch 5 dokázalo podělat. Článek Hlavně nevěřte doktorům z internetu se nejdříve objevil na Hcnv.

  • Web: Hcnv
  • Aktualizace: 22.6.2023
projít na článek

Historie internetu v ČR

Zatímco historie celosvětového internetu sahá až do 60 let dvacátého století, kdy se začala formovat první počítačová síť, kterou můžeme The post Historie internetu v ČR first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Plánovaná odstávka Internetu

Dne 18.6.2014 od 20:00 do 23:59 může dojít ke krátkodobým výpadkům připojení k Internetu z důvodu nutné servisní údržby v centrálním datacentru v Praze kde končí náš pronajatý centrální optický okruh hlavní konektivity. Případný delší výpadek se budeme sn

projít na článek

Závislost na internetu dále roste – na vině je teď hlavně AI

Globální internetový provoz v roce 2023 prudce vzroste, uvádějí statistiky firmy Cloudflare. Podle ní hlavním akcelerátorem nyní jsou a budou aplikace umělé inteligence. Čeká se také vzestup zájmu uživatelů o satelitní internetové technologie.

projít na článek

Jak na připojení k internetu zdarma

Stávajícím i novým klientům umožňujeme získat měsíc připojení k internetu zdarma. Získat internet zdarma lze i opakovaně. Vše, co pro to musíte udělat, je doporučit nás vašim přátelům, rodině nebo třeba sousedům. Za každého nově připojeného vám bude prodl

projít na článek

Brána do světa internetu

Někdy je těžké vyznat se ve všech těch nejrůznějších zkratkách, záložkách, nabídkách, listech, vyhledávačích. Je toho spoustu. Hlavně pokud jste s počítačem a internetem nevyrostli někde na koleni, tak je extrémně těžké se vůbec dostat do něčeho takového.

projít na článek