HLAVNÍ ČÁSTI TĚLA BUMERANGU

Horní strana bumerangu je více klenutá a většinou barevnější, spodní je ta druhá. Loket (č. 1) spojuje ramena, kterých může být libovolný počet od dvou výše. U tradičního bumerangu se rozlišuje rameno přední (č. 2) a rameno zadní (č. 3). Na obr. níže je bumerang pro praváka, levák má ramena prohozená. Každé rameno má hranu přední, náběhovou (č. 4) a hranu zadní, odtokovou (č. 5).

  • Web:
  • Aktualizace: 3.6.2024
projít na článek

HRY, SOUTĚŽE VÝROBCŮ atd.

modifikace dnešních sportovních disciplín (viz výše) žonglování (Juggling) druhý bumerang musí být odhozený dříve, než je první chycen a takto stále dokola trikové házení (Trick Throwing) nestandardní odhod bumerangu, dle fantazie každého vrhače, zakonč

  • Web:
projít na článek

KE STAŽENÍ PRO ZAPÁLENÉ

Stupně větru (xls, 20 kB, CZ): odhad v terénu a převod Beaufortových stupňů (které používá řada prodejců) na metry za sekundu SPORTOVNÍ TRÉNINK Pravidla bumerangových disciplín_2.2 (pdf, 2 MB, 53 str. A4, CZ); český překlad mezinárodních pravidel, obs

  • Web:
projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Kamuflážní barvy se zrcátkem - 45G

Kamuflážní barvy Slouží pro maskování obličeje a jiných částí těla.

projít na článek

Pečená krůta podle Pohlreicha

Krůtí maso je pokládáno za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Kamuflážní barvy na obličej - zelená/hnědá - 30g

Kamuflážní barvy Na každé straně je jedna barva. Slouží pro maskování obličeje a jiných částí těla.

projít na článek