Horní strana bumerangu je více klenutá a většinou barevnější, spodní je ta druhá. Loket (č. 1) spojuje ramena, kterých může být libovolný počet od dvou výše. U tradičního bumerangu se rozlišuje rameno přední (č. 2) a rameno zadní (č. 3). Na obr. níže je bumerang pro praváka, levák má ramena prohozená. Každé rameno má hranu přední, náběhovou (č. 4) a hranu zadní, odtokovou (č. 5).
projít na článekmodifikace dnešních sportovních disciplín (viz výše) žonglování (Juggling) druhý bumerang musí být odhozený dříve, než je první chycen a takto stále dokola trikové házení (Trick Throwing) nestandardní odhod bumerangu, dle fantazie každého vrhače, zakonč
projít na článekStupně větru (xls, 20 kB, CZ): odhad v terénu a převod Beaufortových stupňů (které používá řada prodejců) na metry za sekundu SPORTOVNÍ TRÉNINK Pravidla bumerangových disciplín_2.2 (pdf, 2 MB, 53 str. A4, CZ); český překlad mezinárodních pravidel, obs
projít na článekKamuflážní barvy Slouží pro maskování obličeje a jiných částí těla.
projít na článekKrůtí maso je pokládáno za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích
projít na článekKamuflážní barvy Na každé straně je jedna barva. Slouží pro maskování obličeje a jiných částí těla.
projít na článek