Hlavní strana - Chcete poradit jaké úkony provést v pololetí? iZUŠ Vám pomůže Nápovědou - Úkony v pololetí

Milí administrátoři školy a učitelé, pokud potřebujete poradit jaké úkony provést v pololetí k uzavření klasifikace, klikněte na Hlavní straně na odkaz ÚKONY V POLOLETÍ ve větě „Chcete poradit jaké úkony provést v pololetí? iZUŠ Vám pomůže Nápovědou - ÚKONY V POLOLETÍ“. Úkony v pololetí naleznete v tomto článku Úkony v pololetí.

projít na článek

Vyplnit všem žákům Hodnocení za 1. pololetí dle průměru (individuálně i kolektivně vyučovaným)

Milí uživatelé, pro zjednodušení vyplňování Výpisu z vysvědčení za 1. pololetí, najdete na Hlavní straně tlačítko Vyplnit všem žákům Hodnocení za 1. pololetí dle průměru (individuálně i kolektivně vyučovaným). Více v článku Hromadný zápis známek na

projít na článek

Na jaké akce se můžete těšit v prvním pololetí 2024?

Jaké konkrétní akce pro Vás připravujeme na první polovinu nového roku? Opět pro Vás chystáme několik webinářů i oblíbených ICT snídaní na zajímavá témata z oblasti podnikových informačních systémů. Podívejte se a zarezervujte si datum ve svém kalendáři!

projít na článek

Hlavní strana iZUŠ - tabulka Omluvenky - administrátorům zobrazovat všechny omluvenky

Milí administrátoři školy, přáli jste si zobrazovat všechny omluvenky na Hlavní straně. Pokud by i vaše škola chtěla toto vylepšení používat, pokračujte na stranu Volitelná vylepšení. Více v článku Omluvenky.

projít na článek

Hodnocení výsledků vzdělávání žáků ve druhém pololetí školního roku 2019/2020

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vydalo Vyhlášku o hodnocení výsledků vzdělávání žáků ve druhém pololetí školního roku 2019/2020 a příslušný prováděcí metodický pokyn. Tyto dokumenty jsou zde ke stažení.

projít na článek

Jedinečná akce HELIOS iNuvio odklad platby licencí do pololetí 2024!

Uvažujete o ekonomickém systému HELIOS iNuvio? Jste připraveni si nový ERP systém pořídit do 31. 12. 2023? V takovém případě přímo od Orange Solutions s.r.o. specialisty na implementace a integrace HELIOS iNuvio! Jedinečná akce HELIOS iNuvio Nyní v rámc

projít na článek