Hlavní vize volebního programu kandidáta na předsedu ČRS

Primárně je potřeba vytvořit závazný střednědobý plán činnosti Rady ČRS pro léta 2018 - 2021, který bude obsahovat hlavní ideové cíle, na kterých bude nalezena většinová shoda zástupců jednotlivých územních svazů. Bude tedy udán koncepční směr, kterým se ČRS bude v tomto období ubírat.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 14.9.2024
projít na článek

Navrhovaný kandidát Západočeského územního svazu na předsedu ČRS

Výbor územního svazu nominoval PhDr. Mgr. Karla Macha, MSc., MBA jako kandidáta na funkci předsedy Českého rybářského svazu (jeho volba proběhne na Republikovém sněmu ČRS 24.11.2018). Delegáti konference podpořili kandidaturu v usnesení územní konference.

projít na článek

Výsledky volebního sněmu 6.10.2023

A máme po volebním sněmu. Nově byli 6.10.2023 zvoleni: vedoucí střediska Čeněk Šebesta zástupce vedoucího střediska Václav Diviš hospodářka střediska Monika Balašová výchovný zpravodaj Damián Petr organizační zpravodaj Petr Matějka revizní komise Josef He

projít na článek

Podporujeme - Dlouhý běh

 Podporujeme kandidáta na prezidentský úřad Vladímíra Dlouhého a jeho Dlouhý běh. Nejblžší akci 19.9. v Jihlavě.

projít na článek

Nik Collection 2.5

Společnost DxO pustila do aktualizací novou verzi pluginů Nik Collection. Hlavní novinkou je oficiální podpora programu Affinity Photo a nechybí ani několik nových populárních filmových simulací.

projít na článek

junior controller okres Beroun

Pro zahraniční výrobní společnost s centrálou v Německu a pobočkami po celém světě, hledáme pro její samostatnou dceřinou firmu v ČR vhodného kandidáta na pozici:  Junior Controller  Hledáme kandidáta/ku (vhodné i pro absolventy), který/á se zajímá o ekon

projít na článek