Hledá se Project Manager pro Tipli! Přidej se k nám

Jsme Tipli, internetový portál, který se zaměřuje na výhodné nakupování online. Jestli si na něco potrpíme, pak je to příjemná a uvolněná atmosféra. Lákají Tě možnosti online projektů a vedení menšího týmu? Chceš se naučit víc a stát se součástí Tipli teamu, který drží pospolu jako správná rodina? Pak možná hledáme právě Tebe!

projít na článek

Novinky z Tipli #11

Tipli se hlásí zpět do služby! Od minulého článku o Novinkách z Tipli uběhl už nějaký ten pátek a tak bychom si zase rádi pošimrali ego a pochlubili se, jaká je práce v Tipli zábava a co jsme vlastně ty poslední týdny dělali.

projít na článek

Jak funguje Tipli

Nakoupit a dostat zaplaceno? Zní to jako pohádka, ale ve skutečnosti je to nejen možné, ale také opravdu jednoduché. Přesně tuhle službu nabízí cashbackový portál Tipli.cz. Co je cashback a jak funguje Tipli najdete v tomto článku.

projít na článek

Novinky z Tipli #7

Neděle! Co patří ke každé neděli? Kromě svátečního oběda a pohádky na jedničce přeci pravidelná rubrika: Novinky z Tipli. Každý týden vám přinášíme přehled toho nejzajímavějšího, co se u nás v Tipli děje. Co se událo minulý týden?

projít na článek

Odměny na Tipli 3x jinak

Máte za sebou už několik nákupů na Tipli a na vašem účtu cinká jedna odměna za druhou? A víte, jaký je rozdíl mezi registrovanými, potvrzenými a bonusovými odměnami? Že ne? No hlavu vám za to neutrhneme. Naopak. Odměnám na Tipli se podíváme na zoubek aneb

projít na článek

Český cashback portál Tipli.cz expanduje do Polska

Praha, 1. srpna 2017 – Společnost Tipli.cz vstupuje na další zahraniční trh. Polsko je po Slovensku druhým státem, kam letos český start-up online cashback expanduje. Služba Tipli je pro polské uživatele plně funkční od začátku července.

projít na článek