Hledáme novou kolegyni/kolegu

Nabídka zaměstnání Zdravotnictví & Moderní technologie – Konzultant uživatelské podpory Společnost Medingo s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společností působící v oboru IT technologií ve zdravotnictví. Více informací o naší společnosti naleznete na www.medingo.cz. Požadavky: Rádi komunikujete s lidmi. Napsat email bez pravopisných chyb pro Vás není nadlidský úkol. Nebojíte se instalovat nový software, měnit konfiguraci stávajícího a třeba taky na dálku opravovat tiskárny nebo měnit jejich náplně. Slova „aktualizace“ a „Windows“ pro Vás nejsou strašáci, ale naopak příležitost se něco nového naučit. Jste asertivní. Dovedete si s nadhledem poradit s klienty, kterým právě zkolaboval počítač, aniž by Vám taková zkušenost způsobovala zdravotní problémy. Máte dobré logické myšlení, abyste na základě kusých informací klienta dokázali identifikovat pravděpodobnou příčinu problému, který jej trápí. Dovedete se do telefonu usmívat a dokážete na sebe vzít zodpovědnost za vykonanou práci. Není pro Vás překážkou cestovat za klienty. Jste týmovým hráčem, který má chuť budovat mladou progresivní společnost. Máte řidičský průkaz skupiny B. Náplň práce: Přes telefon a s pomocí TeamVieweru budete řešit problémy klientů s jejich IT vybavením. Budete lékařům pomáhat s výběrem vhodného hardware a s nastavením jeho správy. Stanete se editorem pracovních kalendářů našich instalačních techniků a budete jim plánovat servisní výjezdy. Budete spolupracovat na budování naší společnosti, její značky a spolu budeme tvořit její další směřování. Samozřejmostí bude zodpovědnost za svoje rozhodnutí a jednání v souladu se zájmy společnosti Medingo. Můžete se podílet na návrhu a tvorbě nových produktů. Nabízíme: Atmosféru mladé společnosti s velkým potenciálem dalšího růstu. Možnost nahlédnut do českého zdravotnictví a možnost potkávat nejlepší české lékaře na kongresech a přednáškách. Seznámíme Vás s našim proprietárním software pro správu počítačů. Umožníme Vám nahlédnout i do jiných oddělení naší společnosti a namixovat si obsah pracovní doby tak, aby Vás opravdu bavil. Mobilní telefon. Flexibilní pracovní doba s jasně definovanými pravidly. Článek Hledáme novou kolegyni/kolegu se nejdříve objevil na Medingo.

projít na článek

Hledáme kadeřnici / kadeřníka

Do našeho studia hledáme kadeřnici / kadeřníka na živnostenský list. Jedná se o pronájem volného kadeřnického křesla na celý týden, možnost také víkendového provozu. Pro více informací nás kontaktujte na [email protected], nebo tel. 731 343 854.

projít na článek

Hledáme posily

Hledáme do našeho týmu zodpovědného kolegu a to na pozice: SERVÍRKA/ČÍŠNÍK POMOCNÁ SÍLA DO KUCHYNĚ Smlouva na HPP kontaktujte nás + 420 601 550 001

projít na článek

Hlegám kolegyni na střídání

HLEDÁM KOLEGYNI NA STŘÍDÁNÍ. JEDNÁ SE O PARDUBICE. PO-PÁ, NEBO JEN VÍKENDY..POPŘ. PO-NE. KLIENTELA ZAJIŠTĚNÁ, VČ.INZERCE VÍCE INFO PŘES SMS.

projít na článek

Hlegám kolegyni na střídání

HLEDÁM KOLEGYNI NA STŘÍDÁNÍ. JEDNÁ SE O PARDUBICE. PO-PÁ, NEBO JEN VÍKENDY..POPŘ. PO-NE. KLIENTELA ZAJIŠTĚNÁ, VČ.INZERCE VÍCE INFO PŘES SMS.

projít na článek

Aktuálně hledáme vhodného kandidáta na pozici: Zástupce vedoucího výjezdové skupiny

Jsme úklidová společnost s více než dvacetiletou tradicí a svým zákazníkům nabízíme komplexní úklidy průmyslových prostor včetně technologií a výškových prací a nyní hledáme do týmu kolegu nebo kolegyni na pozici Zástupce vedoucího výjezdové skupiny. KOHO

projít na článek