Hledáme studenty a učitele

Hledáme studenty a učitele na doučování školních předmětů. Zavolejte nebo napište, pokud splníte naše požadavky, určitě se domluvíme. The post Hledáme studenty a učitele appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Hledáme učitele

SŠ společného stravování Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace, Krakovská ul. přijme do svého týmu učitele/učitelku s aprobací AJ nebo ČJ nebo TV + další aprobace na plný pracovní úvazek (předpokládaný nástup: 26. 8. 2024); 12. platová třída, dle NV

projít na článek

Hledáme učitele angličtiny, němčiny, matematiky a informatiky

Jste učitelem nebo učitelkou anglického či německého jazyka, matematiky nebo informatiky? Pak se nám ozvěte! Pro naše gymnázium hledáme od příštího školního roku 2022/2023 dva nové kolegy.

projít na článek

Stavba iglú

Říká se, že učitelé to mají se studenty těžké. To ale neplatí pro druhý ročník. Tam to je právě naopak, studenti musí přetrpět třídního – fyzikáře.

projít na článek

Bretaňský večírek

Sál centra Pant se v sobotu 3. prosince zaplnil studenty Jazykového gymnázia Pavla Tigrida, jejich rodiči a kamarády. Přítomni byli také učitelé, paní ředitelka a další hosté.

projít na článek

Hledáme posily do týmu

Právě hledáme: Vedoucího montáže, Konstruktéra jednoúčelových strojů, Elektromechanika, Elektroprojektanta. Více informací v sekci Kariéra Článek Hledáme posily do týmu se nejdříve objevil na Provys.

projít na článek