Hledáš dobrou a smysluplnou práci? Držíme Ti místo u nás

Těší nás, Vario S Variem jsme si na trhu vydobyli své místo a svou důvěru v nás vložily tisíce zákazníků. Za tu dobu jsme vytvořili systém, který je výkonný, spolehlivý a variabilní… nicméně nic z toho by nešlo, pokud by v pozadí nestál tým talentovaných zaměstnanců.   A právě v tomto skvělém týmu stále máme pár volných židlí, které čekají na nového kolegu nebo kolegyni. Podívej se sám/a, jak se u nás lidem pracuje:   Pokud Tě láká práce v IT oboru se zázemím jedné z největších informačních firem ve střední Evropě, prohlédni si seznam volných pozic na odkazu níže.   Volné pozice ve Variu Pět důvodů, proč jít právě do Varia Stabilní zázemí Nejsme žádná garážovka – na trhu působíme od 90. let a v tuzemsku patříme mezi špičku. Za sebou pak máme Seyfor coby jednu z největších IT firem ve střední Evropě.   Rodinný kolektiv Upjatost a přehnaná vážnost? U nás najdeš pravý opak! Ve Variu jsme více přátelé a méně kolegové, dbáme na kamarádskou atmosféru a kdykoliv si rádi pomůžeme profesně i lidsky.   Zdroj zkušeností V dresu Varia se dostaneš k moderním technologiím, nabereš cenné know-how a především dostaneš příležitost potkat řadu inspirativních podnikatelů z nejrůznějších oborů.  Smysluplná práce Tvoje úsilí nám pomůže osvobodit ještě více firem od ručního přepisování a úmorné administrativní práce, a ušetřit tak svým zaměstnancům desítky hodin práce ročně.  Benefity a hodnocení Náležitě Tvoje znalosti oceníme a k penězům přihodíme i dlouhý seznam benefitů. Neomezená dovolená, home office dle domluvy, Multisportka, partnerské slevy, tankovací karta… stačí si jenom vybrat!   Podívat se na práci ve Variu The post Hledáš dobrou a smysluplnou práci? Držíme Ti místo u nás appeared first on Vario.

projít na článek

Držíme při sobě

Nechceme být na to sami. Sami toho totiž moc nezvládneme. A za tento rok jsme osamělost pocítili víc než kdy dřív. The post Držíme při sobě appeared first on ADP-SANCO s.r.o..

projít na článek

Bax Gwelara 3.místo na závodech!

V sobotu 15.4.2023 se na ZKO Vendryně konal kynologický závod XLIV.ročník Memoriál Wojkowského a v kategorii ZZO nastoupil i Bax Gwelara. Se svým páníkem vybojovali krásné 3.místo! Moc gratulujeme ke krásné práci a jen tak dál!

projít na článek

PŘEDÁVÁNÍ CEN VÍTĚZŮM

O POHÁR VČELKY MÁJI Výtvarná soutěž na téma - VČELY, MED, VČELAŘSTVÍ. Propozice ke stažení VÝTVARNÁ SOUTĚŽ 2014.pdf (240,9 kB) VÝSLEDKY SOUTĚŽE KATEGORIE MATEŘSKÉ ŠKOLY: místo - MŠ SPECIÁLNÍ RAKOVNÍK (ŽLUŤÁSKOVÉ) místo - MŠ OLEŠNÁ místo - MŠ CHRÁŠŤANY

projít na článek

Držíme palce!

Koncem února proběhla na našem gymnáziu Konverzační soutěž ve francouzském jazyce. Do soutěže se zapojilo celkem 28 žáků, kteří byli zařazeni do čtyř kategorií. Právě dnes zápolí její vítězové s žáky z jiných škol v krajském kole této soutěže.

projít na článek

Konverzační soutěž ve francouzském jazyce

V úterý 21. 2. a ve středu 22. 2. proběhne Konverzační soutěž ve francouzském jazyce. Studenti budou soutěžit ve třech kategoriích, ti nejmladší z nižšího gymnázia v kategorii ZŠ I, ti zkušenější v kategoriích SŠ I a SŠ II. Všem zúčastněným držíme palce a

projít na článek