Hlídání lodí

Nový GPS modul GSM Delfín je vybaven speciálními funkcemi pro hlídání lodí na vodě, kde vzhledem k neustálému pohybu na hladině je jedinou možností sledování pozice. Po zahlídání GPS modul sleduje polohu a v případě její změny odešle varovnou SMS s případným zavoláním na mobilní telefon. Kontaktujte nás pro konkrétní řešení problematiky.

projít na článek

Zažijte Chorvatsko jinak – na lodi a na kole po ostrovech Dalmácie!

Přemýšlíte, kam letos na dovolenou? Co byste řekli na aktivní dovolenou na kole a zároveň relax na lodi s poznáváním přístavů? Máme pro Vás dobrý tip na nezapomenutelnou dovolenou.

projít na článek

Dárek plachetnice sklo, láhev na alkohol, loď

Dárková láhev plachetnice, loď Dárkové sklo na alkohol krásně udělaná plachetnice s láhví a 6ti skleničkami. Jednou jsme pro zákazníka vypalovali text ke 40 narozeninám, jednalo se o kapitána vyhlídkové lodi na Baťově kanálu a text jsme umístnili na nale

projít na článek

Nová nejvyšší budova v Česku bude v pražských Butovicích, mrakodrap bude protkán vrakem lodi

Praha bude mít novou nejvyšší budovu v České republice, Top Tower, jak zní její název se opět reinkarnoval. A proč reinkarnoval? Stavba z dílny sochaře Davida Černého a Tomáše Císaře z ateliéru Black n´ Arch už se totiž měla dávno stavět a dokončena měla

projít na článek

Jak dělat zázraky? Umění se potkalo s dobročinností na lodi Tajemství 

Bratři Formanové s plovoucím divadlem na lodi Tajemství jsou nedílnou součástí společenského života pražské vltavské náplavky. Divadlo odsud vyplouvá na cesty do blízkých i vzdálených měst, kam přiváží alternativní divadlo a umožňuje místním potkávat se.

projít na článek

Jachting pro hendikepované sportovce

Jachtařský klub Vás zve na zkušební odpoledne, kde se budete moc projet na speciálně upravené a vyzkoušené lodi.    TE

projít na článek