Hliníkové desky s voštinovým a vlnitým jádrem

Zařadili jsme do sortimentu hliníkové voštinové desky, jejichž konstrukce a pevnost dovolují nahradit různé materiály ve stavebnictví a technice. Hlavnímy plusy jsou výrazná úspora hmotnosti, pevnost, dlouhá životnost, možnost různých dekorů dřeva, kamenu, nebo zrcadla. Desky s voštinovým nebo vlnitým jádrem lze využít v podstatě kdekoli. Konstrukční prvky, příčky, obklady, fasády, nástavby vozidel, výtahová technika, průmyslové aplikace, podlahová krytina, apod. Více informací k...

projít na článek

Al voštinové desky

Vzhledem k množství dotazů jsou vyčerpávajícím způsobem doplněny základní informace k hliníkovým voštinovým panelům, vytvořena vlastní stránka a doplněna fotogalerie, která napoví. Hliníkové voštinové panely podrobně zde.

projít na článek

Není to jen papír: Jak voštinovým papírem zkrášlíte balení?

Rychle a esteticky zabalené zboží nemusí být jen zbožné přání. Co říkáte na voštinový papír, který poslouží zároveň jako dekorace?

projít na článek

Hliníkové okno 70

Hliníkové okno 70 přestavuje tříkomorové řešení s přerušeným tepelným mostem, které je vhodné jak do průmyslových objektů, tak rodinných domů  místo kam tyto okna umístíte je pouze na Vás.

projít na článek

Hliníkové okno 86

Hliníkové okno 86 přestavuje nadstandardní řešení pro Váš dům, průmyslový či obchodní objekt. Představuje řešení pro velmi náročné zákazníky, kteří mají vysoké nároky, např. na tepelný prostup, zasklení, atd.

projít na článek

Hliníkové okno 75

Hliníkové okno 75, Avantis přestavuje vyšší řadu v nabídce hliníkových oken se značkou PKS okna. Je vhodné pro všechny typy staveb, s výjimkou pasivních. Představuje řešení pro náročné zákazníky, kteří mají vysoké nároky, např. na tepelný prostup, atd.

projít na článek