Hodnocení šátků Lenire z Třebíče

Začátkem listopadu odcestoval testovací tyrkysový šátek Lenire na Třebíčsko. Tam ho chtěly vyzkoušet nosící maminky z Facebookové třebíčské nosící skupiny. A my se nyní můžeme pochlubit jejich dojmy z Lenire Campanula: Alena Vondrová: Takže mé pocity z Lenire, jsem moc mile překvapená ze šířky šátku, učím se vázat na záda a s tímto šátkem se mi povedlo Ellinku tak zakapsovat, že měla horní cíp nad ramínky a dolní až pod prsama  jinak šátek má krásnou barvičku, nakonec i vzor jsem si i přes prvotní šok zamilovala. Materiál je měkký a hebký a s přehledem unese 9kg dítko a ma podle mě ještě velkou rezervu. Jestli mě z budoucích testovaných šátku žádný nenadchne více, jak Lenire, tak si ho budu přát od Ježíška    

projít na článek

Novinka! Dámské zimní šály

Ze šátků toho teď v zimě moc nekouká, jsou schované pod bundami a kabáty. Ukžate milovanou šátkovinu Lenire jako šálu!

projít na článek

Recenze šátků Lenire Campanula

Na nezávislém blogu vyšla recenze na naše šátky vzoru Campanula. Podívejte se na nádherné fotky...

projít na článek

Krásná reference na Lenire

Dorazily nám další krásné fotky z testování Lenire Pythagoras v Čáslavi...

projít na článek

Představujeme: letní kolekce 2017!

Máme ohromnou radost, že můžeme uvést další kolekci šátků Lenire. A tentokrát jsme vybrali barvy z celé barevné škály, abychom to v regále měli co nejpestřejsí a aby byla šance, že se trefíme do vkusu :)

projít na článek

Fotogalerie Lenire Pythagoras červený

Jaro je tu už úplně neoddiskutovatelně. A je to nádherný čas na focení. A taky na procházky. Vezměte šátek Lenire a vyražte taky ven!

projít na článek