Homestaging nejen pro studenty

Nabízíme školení Homestagingu nejen pro studenty školy, ale také pro zaměstnance firem! Intermezzo má dlouholeté zkušenosti i se školením firemních zaměstnanců, ať už se jedná o realitní makléře či design návrháře interiérů. Úspěšně jsme pomohli zaměstnancům firem jako Hornbach, Asko nebo Jena nábytek stát se profesionály v tomto oboru. Baroko jako období, kdy se stírají hranice mezi jednotlivými obory umění Baroko jako doba plná emocí, jiskření, rozevlátosti, barevBaroko plné vůně růží stolistých Vstupenky na portálu Ticketstream nebo napište, zavolejte a hlavně se stavte!

projít na článek

7 tipů pro snazší učení nejen pro studenty

Příspěvek 7 tipů pro snazší učení nejen pro studenty pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek

Novinky - škola 2021

V novém katalogu „Škola 2021“ jsme pro naše děti a studenty připravili více jak 50 novinek. Vyberete si kvalitní školní potřeby opět u nás? 

projít na článek

S nožem přepadl ve vlaku studenty

Přepadl dva studenty Poklidná cesta do školy vlakem z Kolína do Chocně se včera dvěma nezletilým klukům změnila v okamžiky strachu ve chvíli, kdy k nim do kupé nastoupil muž s nožem v ruce se slovy tohle je přepadení. Kluci se vyděsili, ale po chvíli se j

projít na článek

Poznáváme EU

Poznáváme EU studenti GJJ společně se studenty gymnázií Česka a Slovenska návštěva Evropského parlamentu, Parlamentária, Bruselu, Lovaně děkujeme panu europoslanci Alexandrovi Vondrovi za pozvání a panu doktorovi Filipovi Hrbkovi za organizaci a prováz

projít na článek

Pedagogické lyceum vrátí studenty do budovy obchodní akademie

Do budovy obchodní akademie by se mohli opět vrátit studenti. A to díky pedagogickému lyceu, o které by se měla v září roku 2024 rozšířit oborová nabídka na Střední průmyslové škole Edvarda Beneše a Obchodní akademii Břeclav.

projít na článek