Honza Tománek se stal potřetí mistrem světa v 70.3 Ironmanu

Přesně před dvaceti lety bojoval Honza Tománek v nemocnici o život. Po nezaviněné nehodě zůstal upoután na invalidní vozík, ale už brzy nato se začal věnovat vrcholovému parasportu. Dnes je jedním z nejúspěšnějších handicapovaných sportovců planety. Před pár dny, 29. října 2022, získal na mistrovství světa 70.3 Ironman World Championship St. George již třetí titul mistra světa s časem 5:45:33.

projít na článek

VETTEL ZVOLIL SPRÁVNOU STRATEGII A STAL SE MISTREM SVĚTA

Pilot Red Bullu Sebastian Vettel se díky vítězství ve Velké ceně Indie stal nejmladším čtyřnásobným mistrem světa. Je teprve čtvrtým závodníkem, kterému se podařilo nasbírat alespoň čtyři tituly. Tři z nich pak nasbíral s pneumatikami Pirelli. Vettel ovlá

projít na článek

Jachtař Ondřej Teplý mistrem světa do 23 let

Ondřej Teplý se stal juniorským mistrem světa ve třídě Finn. Dnes už se pro nedostatek větru nezávodilo. Mistrovství světla v olympijské třídě Finn do 23 let se konalo ve slovinském Koperu. Ondřej Teplý si v závodě počínal velmi zkušeně a od prvního dne s

projít na článek

Homoláč vyhrál 120. ročník Běchovic a stal se mistrem ČR v silničním běhu na 10 km

V neděli 25.9. se běžel jubilejní 120. ročních legendárního silničního běhu Běchovice-Praha. Nás může těšit, že je ho vítězem se stal Jiří Homoláč, který trať délky 10 km zdolal v čase 30:26 min. a stal se zároveň mistrem ČR. Na 18. místě potom v čase 33:

projít na článek

Vabroušek kraloval ironmanu v Izraeli

Český triatlet Petr Vabroušek zářil na Isramanovi, ironmanu konaném v izraeleském městě Eilat. V hodně náročném závodě nenašel přemožitele a na úvod sezony potvrdil skvělou formu.

projít na článek

Karel Hošek je veteránským mistrem ČR a bude reprezentovat

Na veteránském MČR, které se uskutečnilo 18.6. ve Svitavách, dohodil Karel Hošek diskem na metu 46,22m a stal se mistrem republiky ve své kategorii.

projít na článek