Hořcový stromek (Lilek modrý) Solanum rantonetti SAZENICE VYPRODÁNO

HOŘCOVÝ STROMEK (LILEK MODRÝ) Solanum rantonetti Dřevina - není mrazuvzdorná Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Atraktivní keřík nebo stromek, který je po celé léto posetý nádhernými modrými lilkovitými květy. Doba květu: VI. - X. Výška: 70 - 150 cm Mrazuvdornost: nutno zazimovat, dobře přezimuje v prosvětlené místnosti při teplotě do 10 °C Pěstování: Hořcový stromek nesnáší mráz, proto jej před příchodem zimy přeneseme do bytu, nejlépe do světlé chladnější místnosti. V únoru jej zastříhneme a začneme postupně přihnojovat.

projít na článek

Rozrazil hořcový - Veronica gentianoides SAZENICE VYPRODÁNO

ROZRAZIL HOŘCOVÝ Veronica gentianoides Trvalka - skalnička Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Vytrvalá skalnička s krátkými řapíkatými listy, kvete hustými blankytně modrými hrozny. Doba květu: V. - VI. Výška v květu: 20 – 50cm M

projít na článek

Len modrý vytrvalý - Linum perenne AZUR SEA SAZENICE VYPRODÁNO

LEN MODRÝ VYTRVALÝ Linum perenne „AZUR SEA“ Trvalka Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Vzpřímeně rostoucí trvalka s tenkými lodyhami, na kterých bohatě vyrůstají blankytně modré květy. Doba květu: VII. - IX. Výška:

projít na článek

Turan nádherný modrý - Erigeron speciosus “Schone blue“ SAZENICE VYPRODÁNO

TURAN NÁDHERNÝ - MODRÝ Erigeron speciosus “Schone blue“ Trvalka Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Velice dekorativní trvalka tvořící přízemní růžici úzkých listů, kvete výraznými plnými úbory modré barvy. Doba květu: V. - VIII.

projít na článek

Bělotrn modrý - Echinops ritro SAZENICE

BĚLOTRN MODRÝ Echinops ritro Trvalka Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Robustní trvalka se stříbrně bílými stonky, kvete do pozdního léta sytě modrými kulovitými úbory o průměru 5 cm., které se používají na sušení do suchých dek

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek