Hostem na univerzitě

Dnes jsem měla velké privilegium přednášet studentům Fakulty zdravotně sociální na Jihočeské univerzitě. Představila jsem krátce práci NIŽ  apak jsme si dali dvouhodinovou zážitkovou lekci Prevence neplánovaných těhotenství ainterrupcí. Záměrem bylo dát studentům možnost na vlastní kůži prožít preventivní program více >> The post Hostem na univerzitě appeared first on Národní iniciativa pro život.

projít na článek

Poslechněte si Noční Mikrofórum s národní sommelierkou ČR

Hostem Nočního Mikrofóra na stanici mujRozhlas – Český rozhlas byla v pátek 12. ledna Klára Kollárová, národní sommelierka ČR.

projít na článek

Podcast arozhovor sJanem Herzigem

Hostem Podcastu Plzeňského kraje je student Gymnázia Jindřicha Šimona Baara v Domažlicích Jan Herzig. O něm se říká, že z něj bude špičkový astronom, matematik a fyzik. Zmiňuje také přínos letních odborných kempů pro nadané žáky.

projít na článek

Poslechněte si manažera Salonu vín v Českém rozhlase

Manažer Salonu vín Petr Gondáš byl hostem v Dobré ráno, Moravo! v Českém rozhlase v sobotu 3. února 2024. Povídal o nové kolekci vín 2024 a dalších novinkách v Salonu.

projít na článek

Robotech v rádiu Kiss Hády

Robotech byl 17. 1. 2010 hostem rádia Kiss Hády. Pro obrovský zájem o záznam z tohoto vystoupení vám ho Cvrlikátor přináší jako první. Robotech v rádiu ke stažení v mp3 Související obrázky: [See image gallery at kvisova.cz]

projít na článek

Radek Schovánek z CDTR hostem ČRo

Badatel CDTR a bývalý pracovník státního ÚSTR Radek Schovánek dne 3. ledna 2020 v pořadu Barbory Tachecí Osobnost Plus...   Link na článek: Moderní liberální levici, jak si ji představujeme z 20. století, tu nikde nevidím, tvrdí badatel Schovánek Záznam r

projít na článek