Hotelová loď na Dunaji, měla před srážkou vypnutý varovný systém

Na základě vyšetřování měla Hotelová loď Viking Sigyn, která potopila na dunaji výletní loď, vypnutý výstražný radarový systém. Více informací si můžete přečíst na stránkách České televize The post Hotelová loď na Dunaji, měla před srážkou vypnutý varovný systém appeared first on Plavidla.cz.

projít na článek

Drátový obecní rozhlas a varovný systém pomáhají občanům v krizových situacích

Přestože si v dnešní době může každý z nás najít podstatné informace, které se týkají jeho obce a okolí, velmi rychle, a to především díky internetu, stále je nutné mít na paměti, že mohou nastat situace, kdy se náramně hodí tradiční drátové obecní rozhla

projít na článek

Další starší komplex v Maspalomas se přemění ve čtyřhvězdičkový gay resort

Rekordní počty turistů, přijíždějících na Kanárské ostrovy, lákají investory. Hotelová skupina Mowhotels, založená před třemi lety, se rozhodla pro rekonstrukci komplexu bungalovů ve středisku Campo Internacional v Maspalomas.

projít na článek

Exekuce srážkou ze mzdy v roce 2014

V roce 2014 došlo k několika změnám v exekučních srážkách ze mzdy zaměstnanců. Od lednové výplaty se mění nezabavitelné částky.

projít na článek

Hotel REGAL HEIGHTS*****

Hotel REGAL HEIGHTS ***** , all inclusivestředisko El AlameinNOVINKAluxusní hotelový komplex se nachází cca 3 km od centra střediska El Alameinvhodné pro páry a náročnější klientelusoukromá hotelová pláž…

projít na článek

Lopesan znovuotevře další hotel na Playa del Inglés

Hotelová skupina LOPESAN oznámila, že na konec června připravila znovuotevření velmi oblíbeného hotelu  Abora Buenaventura  na Playa del Inglés na jihu Gran Canaria.

projít na článek