Hovězí guláš

Jedno z nejoblíbenějších českých jídel. Pokud máte raději ostřejší, stačí přidat feferonku, nebo trochu pálivé papriky.

projít na článek

Hovězí guláš z kližky

Správně udělaný guláš je gurmánským požitkem. Kolik masa, tolik cibule, říká jedno pravidlo. Ano, guláš je poté přirozeně zahuštěný právě tou rozvařenou cibulí a má také příjemnou nasládlou chuť. Druhou ingrediencí je nakrájené kvalitní maso, hovězí je ne

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Hovězí guláš (2 porce) - 600g

Hovězí guláš (2 porce)  Popis: Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou. Složení: hovězí maso přední (31 %), hovězí vývar (voda,

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Hovězí guláš s bramborem - Adventure menu

Hovězí guláš s bramborem Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor. Složení: brambory (36%), hovězí maso přední (30%

projít na článek

AKCE: Hovězí guláš s bramborem - Adventure menu

Hovězí guláš s bramborem Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor. Složení: brambory (36%), hovězí maso přední (30%

projít na článek

Hovězí guláš s fazolemi

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso nakrájené na kostičky, krátce opečeme, posypeme sladkou červenou paprikou, přidáme vývar a promícháme. Když je maso poloměkké přidáme fazole a nakrájené klobásy. Dochutíme solí, pepřem a zahustíme.Podáváme s rýží. Člá

projít na článek