Hra - erotické kostky - určují místo a polohu (1193)

Cena: 90,00 Kč vč. DPH 21 % Erotické kostky Paradice - jedna z nejoblíbenějších mileneckých her Pravidla hry jsou opět velmi jednoduchá a vždy se Vám přizpůsobí. Jedna kostka obsahuje polohy, které byste měli splnit a druhá pak obsahuje místa, kde byste tyto polohy měli provozovat. Jako příklad můžeme uvést šatník, kuchyň nebo například velmi oblíbenou sprchu.Kostky jsou luminescenční = lze jimi házet i ve tmě. 

projít na článek

4 hlavní důvody, proč konečně používat erotické pomůcky

Erotické či sexuální pomůcky nejsou žádnou horkou novinkou. Naopak jsou lidstvu tak nějak vlastní a používají se již od nepaměti. Vždyť první dildo údajně pochází již z dob paleolitu a... Číst dále

projít na článek

Jak porušit pravidla oblékání - co si muži mohou dovolit?

Jak úspěšně kombinovat shodné vzory oblečení - proužky a kostky? Jestliže chcete sladit dva shodné vzory, ať již proužek nebo kostku, měli byste vzít v úvahu barvy a velikost těchto vzorů. Kostky na košili a saku vypadají dobře, když jsou různě veliké.

projít na článek

Winx club Sportovní vak Winx Club 053560 růžové kostky poslední kus (53560)

Cena: 266,00 Kč vč. DPH 21 %Výrobce: Winx clubSportovní vak Winx ClubHarmonix pink - vynikající sportovní vak s motivem kouzelných víl z Winx Clubu, růžové kostky.

projít na článek

Stavebnice architektum

DŘEVĚNÉ STAVEBNICE ARCHITEKTUM Dřevěné kostky krásná klasika Hra s dřevěnými kostkami podporuje tvořivost a rozvíjí dětskou fantazii. Dřevěné kostky a další díly různých tvarů a velikostí nabízí bohaté možnosti a varianty použití. Velká stavebnice má zák

projít na článek