HRÁTKY S ČEŠTINOU - Jana Rychterová

Písničky na vyjmenovaná slova, pády a vzory podstatných jmen dokazují, že ani ta obávaná čeština nemusí být nuda, když si z ní člověk trochu utahuje. Cca 50 minutový pořad pro 3. - 5. třídy ZŠ, ve kterém se děti zapojí nejen pěvecky. Určeno pro kulturní domy či školní sály.

projít na článek

MALÁ ETIKETA - Jana Rychterová a Jiří Kohout

Jana Rychterová a Jiří Kohout v pořadu, který během 50 minut vtipnou formou přibliží základy společenského chování - podávání ruky, zdravení, chování u stolu, v divadle i v tramvaji a neopomene ani nošení čepice či žvýkání ve společnosti. Vhodné pro 1. st

projít na článek

TA NAŠE PÍSNIČKA - Jana Rychterová a Michal Žára

V pořadu Ta naše písnička účinkují Jana Rychterová (zpěvačka s kytarou) a Michal Žára (vtipálek s houslemi a violou). Abychom nezapomněli na lidové písničky, trochu si je připomeneme. S doprovodem kytary a houslí se to nejen krásnì poslouchá, ale i sn

projít na článek

Hrátky s češtinou

Vyjmenovaná slova děti trápí stále. A tak jezdím po kulturních domech nebo školách v různých městech a zpívám písničky, které dětem pomáhají si vyjmenovaná slova zamilovat. A taky pády a vzory. Tohle mě baví!

projít na článek

Kabaret u dvou tet (Jana Rychterová a Hanka Strnadová)

Interaktivní pořad písniček, pohybu, soutěžení v délce až 90 min., vhodný do kulturních domů, na venkovní pódia i jako zahradní slavnost do mateřských škol.

projít na článek

SNĚHULÁKOVINY

Co se stane, když na pódium vtrhnou sněhuláci? Přece je veselo! Hlavně když těmi sněhuláky jsou Jana Rychterová a Jirka Kohout. Je z toho odpoledne plné písniček, tancování, soutěží a hádanek. Nenechte si to ujít!

projít na článek