Hravá letní socionická rozlučka na Vyšehradě 23.6

Chcete zažít kopec srandy, netradiční hru spojenou se socionikou a daným místem a zároveň se touto formou rozloučit s Lucií, která jde do světa? Pak tato socionická rozlučka na Vyšehradě je přímo pro vás! Nudit se rozhodně nebudete. O čem socionická rozlučka bude? Sraz je u kaštanu. Že nevíte, kde je? Je to jednoduché. Pokud půjdete od metra či Jedličkového ústavu, projdete branami a vydáte se doleva kolem dětského hřiště na louku, kde jsou kaštany (pokud byste šli doprava, pak byste šli kolem rotundy a ihned k Hospůdce na Vyšehradě). Po přivítání, seznámení s ostatními účastníky a poznání jejich typu díky speed networkingu nás čeká nezapomenutelná hra v okolí Vyšehradu. Touto hrou poznáte lépe Vyšehrad, ostatní typy a také sebe. Naučíte se spoustu nového a odnesete si třeba přátele na celý život. Po hře se přesuneme do venkovní Hospůdky na Vyšehradě, kde si každý může doplnit žaludek dle svého gusta. V nabídce mají grilované dobroty nejenom pro libovníky masa. Zde budete mít možnost si s ostatními popovídat více do hloubky. Vyhodnotíme hru, sdělíme ostatním své zážitky a hodně se s ní pobavíme. Na závěr pokud místo a počasí dají, Lucie nám něco zahraje a budeme mít možnost si zatančit. S kým se potkáte? S různými typy z  socionického spektra a také s naším týmem Lucií Ailou, Terezkou Špidlenovou, Zuzkou Jasníkovou, Danielem Břízou a Petrou Hončíkovou. Jak se přihlásit? Jednoduše zde: https://form.simpleshop.cz/7R8O/buy/ Odkaz na facebook akci: https://www.facebook.com/events/305380505149381/ Nějaké dotazy? Volejte prosím Terezce na tel.: 776 306 634. Těšíme se! PS: Chcete ještě před akcí zjistit svůj typ? Abyste z ní vytěžili co možná nejvíce? Pak zavolejte naší Lucii na tel.: 608 504 881 nebo se přihlaste zde: https://www.socion.cz/sluzby/zjisteni-typu/ The post Hravá letní socionická rozlučka na Vyšehradě 23.6 appeared first on Socion - typologie - socionika.

projít na článek

Tajemné noční čtení na Vyšehradě

Spolek Malostranský hřbitov pořádá v pátek 24. července od 21 hodin již páté tajemné noční čtení. Vzhledem k probíhající rekonstrukci hřbitova se akce bude tentokráte konat na místě neméně záhadném – u čertových sloupů v Karlachových sadech na Vyšehradě.

projít na článek

Pojď dál 2015

Festival hudby a pohybu Pojď dál 1.5.2015 v Praze na Vyšehradě - slaňování Nuseláku - exhibice boxerů - lukostřelba

projít na článek

Letní pivo

Čepujeme letní pivo! Přijďte ochutnat naši ROBKU 9° polotmavé výčepní pivo, spodně kvašené, nepasterizované a nefiltrované ostatně jako všechna piva ze SLEZSKÉHOPIVOVARU, vařené jen pro Vás a na letní sezónu. " Bo fajne pivo " ... www.havirovskypivov

projít na článek

CANON Letní cashback

Kupte si od 17. 4. do 31. 8. 2023 vybrané zrcadlovky, bezzrcadlovky, kompakty, objektivy nebo videokamery a získejte až 15 000 Kč zpět v rámci akce Letní cashback. The post CANON Letní cashback appeared first on VideoKing.cz.

projít na článek

Czechia camp 2022 Letní škola 2022

Naší největší letní akcí moderního sportovního karate je Letní škola – Czechia Camp 2022. Již potřetí za sebou byla místem konání Polička (okres Svitavy) a to ve dnech 2. až 9. července 2022. Akce se účastnilo 13 Instruktorů – mistrovských pasů a celé sou

projít na článek