Hřebíček

Hřebíček má pozitivní účinky na zuby. Asi si vzpomenete, když vám babička dávala na zkažený zub hřebíček. Je současně prevencí parodontózy i zubního kazu. Pro tyto účely se používá ve formě hřebíčkové tinktury, kterou vyplachujeme ústa a masírujeme dásně, ale i čaj nám pomůže. Kdo je pilný může zkusit i hřebíčkovou tinkturu. Je silnější a má silnější účinky. Hřebíček je všeobecně znám jako koření. Účinkuje antibakteriálně, dezinfekčně a užívá se také pro lokální znecitlivění, právě...

projít na článek

Clove - Hřebíček

Hřebíček Hřebíček je jedním z nejsilnějších antioxidantů. Používá se na kožní infekce, problémy s trávením, na střevní parazity a na bolesti zubů. Hřebíček pomáhá vytahovat infekci z tkání, můžeme ho použít při kolitidě, bronchitidě, cystitidě, při průjm

projít na článek

Na lepší finance a kariéru

Potřebujeme: červené svíce 4 ks - třeba čajové svíčky, jednu modrou. Skořici, hřebíček, šalvěj list. V ochranném kruhu zapálíme svíce na každou světovou stranu jednu, aby nám z těch stran přišlo požehnání. Doprostřed zapálíme modrou svíčku, přikládáme

projít na článek

Hřebíček a jeho překvapivé účinky na zdraví

Hřebíček, známý pro svou výraznou chuť a vůni, je mnohem více než jen aromatické koření dohřejivých nápojů a vánočního pečiva. Tento malý, ale mocný květní pupen se může pochlubit i řadou zdravotních benefitů, včetně svých antioxidačních vlastností a scho

projít na článek

Foto agrafické studio Agency diSTy nyní v Rýmařově

Kompletní revitalizace budovy v Brně, kde jsme provozovali grafické studio Agency diSTy, nás „donutila“ uzavřít brněnskou provozovnu ke konci března 2024. Dále ale pokračujeme ve své činnosti v Rýmařově a to od dubna 2024.  Stěhování z Brna do rodného Rým

projít na článek

Co vás zahřeje a postará se o náladu?

V zimním obdobím se studenému pití vyhýbá snad každý. Lidi se chtějí pořádně zahřát, a to nejen v hospůdkách, restauracích, ale i z pohodlí domova. Jestli milujete váš dům, jeho teplo a pohodu, kterou nabízí o svátcích, jistě si neodpustíte přípravu pití,

projít na článek