Tenhle úžasný koláč dělám už roky, protože je tak snadný a chutný. Každý se diví, co v něm je. Tento koláč se může péct, když jíte večeři, po které si vychutnáte horký jablečný koláč jako dezert. Mňam! Tajemství úžasné chuti je v pudinku, který se přidává do náplně. Používám puding instantní bez vaření, ale můžete použít i klasický prášek na přípravu vařeného pudinku. Zde jsou 4 různé variace receptů na hrníčkový jablečný koláč s pudinkem a některé ani nemusíte péct v troubě. Pokud se koláč peče, tak používejte zelená jablka Granny Smith, protože při pečení skvěle drží tvar a netvoří příliš mnoho šťávy. Na nepečené varianty můžete použít jablka, jaká chcete. Poslední z receptů vyžaduje neloupaná jablka s červenou slupkou.
Pokud jde o dokonalý jablečný koláč, musíte si položit 2 otázky. Jaký druh jablek je nejlepší na jablečný koláč a jak získat úžasný a křehký koláčový korpus.Při přípravě jablečného koláče si můžete vybrat z tolika odrůd jablek. V našem článku uvádíme jeji
projít na článekMáte rádi jablíčka? A co takhle jablečný koláč, dezert... Také je máte v oblibě? Nedivím se vám, protože bývají vláčné, lahodné, neodolatelné. Zkuste vyzkoušet něco nového, co jste třeba ještě nepekli. Mám pro vás připraveno pár výborných receptů na plech
projít na článekBábovka s pudinkem je zajímavý a velmi chutný moučník, navíc jeho příprava není nikterak náročná.
projít na článekDezerty připravované z listového těsta jsou lehké, nadýchané a společně s pudinkem dostávají opravdu výtečnou chuť.
projít na článekČerstvé jahody jsou plné vitamínů, ale co s nimi, když je jahod plno. Co takhle jahodový koláč? Jahodový koláč s tvarohem je prostě báječný. Lehounký tvaroh, měkoučký korpus a slaďoučká jahodová chuť, která se vám rozlije na patře. Umíte si představit lep
projít na článek