Hry legrace a smíchu opět pobavily

Na začátku září pořádáme ve sportovním areálu tradiční Hry legrace a smíchu. V letošním roce se jednalo o VI. ročník. Program her, kterých se ujalo, v I. pololetí  tohoto roku založené, Místní hnutí nezávislých za harmonický rozvoj měst a obcí – klub Jiřetín, jsme rozšířili o dětskou část, ve které rodiče s dětmi do 12 let plnili celkem šest disciplín. Účast na to, že se jednalo o první ročník, byla výborná, soutěžilo celkem 27 dvojic. Po splnění všech úkolů byly dětem předány ceny včetně možnosti opečení macatého špekáčku  na ohništi, které bylo v podvečer zapáleno. Dřevo na ohniště jsme si dva dny před hrami nasbírali v nedalekém lese. Od 15.00 hod byly zahájeny hry dospělých. Těch se zúčastnilo celkem pět družstev a to z H. Podluží, Rybniště, Varnsdorfu a dvou týmů Jiřetína. Po téměř třech hodinách litých soubojů v šesti disciplínách zvítězilo družstvo Svatoušků z Horního Podluží, na druhém místě skončilo družstvo Labutí jezero z Jiřetína a třetí se umístili , zásluhou úžasného finiše v posledních dvou disciplínách /pivoš a čelovka/ hasiči z Rybniště. Tradičně bylo vyhodnoceno též ustrojení týmů a v tomto případě zvítězili Pankáči z Jiřetína. Od 19.00 do 22.00 se opékalo, jedlo a tancovalo při diskotéce G.Bannerta.  

projít na článek

Rozloučení s prázdninami

Přijďte se se svými dětmi, vnoučaty rozloučit s prázdninami. Čeká Vás bohatý program: – Skákací hrad – Klaun Hugo – Zvířátka z balónků – Odměny pro děti – Malování na obličej – Spoooooooosta legrace

projít na článek

Rozloučení s prázdninami v Ternu Olomouc

Olomoucké Terno zve všechny děti na akci Rozloučení s prázdninami. Ve středu 31.8. od 13 do 18 hodin se můžete těšit na klauna, nafukovací Jurský park a spousta legrace. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Rozloučení s prázdninami v Ternu České Budějovice

Českobudějovické Terno zve všechny děti na akci Rozloučení s prázdninami. Ve středu 31.8. od 14 do 18 hodin se můžete těšit na klauna Hugo, skákací hrad, malování na obličej, zvířátka z balónků a spousta legrace. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Palivo JET A1 opět k dispozici

Po výměně čerpací stanice je opět k dispozici palivo JET A1 The post Palivo JET A1 opět k dispozici first appeared on Letiště Letňany.

projít na článek

Parní kabina opět v provozu

Po odstranění závady je parní kabina od čtvrtka 14.9. opět v provozu.

projít na článek