Humanitární pomoc Ukrajině

Za společnost Kovosvit MAS přispíváme 270 000,- na humanitární pomoc Ukrajině prostřednictvím finanční sbírky Českého červeného kříže.  Děkujeme našim zaměstnancům, kteří se do sbírky zapojili. Jejich částku naše společnost ztrojnásobila.

projít na článek

Medvědi pro Ukrajinu

Kupte si medvídka – pomozte Ukrajině. Dobrovolnické centrum ADRA České Budějovice pořádá charitativní prodej pestrobarevných ručně vyráběných textilních medvídků. Jejich zakoupením uděláte radost sobě nebo svým blízkým a zároveň pomůžete dobré věci. Celý

projít na článek

Západ ovládl strach, shodli se experti. Pomalými dodávkami zbraní válku na Ukrajině prodlužuje

Západ poskytuje Ukrajině pomoc pozdě a prodlužuje tím válku. V pořadu 360° na CNN Prima NEWS se na tom shodli bývalý generální konzul v Petrohradě Vladimír Votápek, odborník na kulturní a politickou geografii Vladimír Baar a poradce předsedy Výboru...

projít na článek

Rozhovor Generálního ředitele

Rozhovor Generálního ředitele Ing. Pavla Kováře pro Český rozhlas Radiožurnál.  Poslechněte si, co Kovosvit chystá pro pomoc Ukrajině. V rozhovoru uslyšíte i jak náš podnik na situace reaguje a jaký na něj má dopad.

projít na článek

Výstava k 30. výročí založení české pobočky ADRA

Humanitární a rozvojová organizace ADRA Vás srdečně zve na putovní výstavu k příležitosti třicátého výročí založení české pobočky této organizace. Na fotografiích známých i neznámých fotografů se ohlédnete za historií jejich pomoci.

projít na článek

Souboj senzibilů

Olga Kalinová zastupovala Českou republiku na celosvětové Bitvě senzibilů na Ukrajině. Rozhovor s ní v ruském jazyce si můžete přečíst na stránkách serveru www.420on.cz.

projít na článek