HURÁ NA BŘEZNOVOU VÝPRAVU!

V březnu  vyrážíme na jarní víkendovou výpravu. Tentokrát pojedeme na zcela nové a neprobádané místo do Chotiněvsi, kde budeme ubytování na místní turistické základně. Těšit se můžete na krásný výlet po Českém středohoří, spoustu hezkých navštívených míst, zábavných her a mnoho dalšího. Co si na výpravu nezapomenout a další informace najdete níže. Na všechny se budeme těšit!  Co si vzít s sebou: spacák (karimatku tentokrát můžeme nechat doma), dostatek oblečení na ven i na dovnitř, hygienické potřeby, oblečení na spaní, přezůvky, nůž, papír, tužku, pláštěnku, malý batůžek na sobotní výlet, večeři na pátek, láhev alespoň 1 litr, zbytek věcí dle zvyku a potřeby Kdy a kde se sejdeme: v pátek 1.3. v 16:20 na pražském hlavním nádraží dole v hale pod cedulemi s odjezdy Kdy a kam se vrátíme: v neděli 3.3. v 15:15 tamtéž Kolik to bude stát: 900 Kč pro registrované členy, 1100 Kč pro ostatní Do kdy a jak se přihlásit: do středy 28. února mailem na [email protected]. Kontakty: Matěj Šafář 602 193 102, [email protected] Článek HURÁ NA BŘEZNOVOU VÝPRAVU! se nejdříve objevil na 117. pionýrská skupina Kalich.

projít na článek

Zážitky z březnové výpravy

Na březnovou výpravu jsme vyrazili do Chotiněvsi, kde jsme byli ubytovaní v místní turistické základně. Cesta vlakem nebyla naštěstí příliš dlouhá, zato od vlaku nás čekaly necelé dva kilometry cesty k baráčku. Po příchodu jsme si zatopili, dali si zabale

projít na článek

Podzimky 2022

Vydej se s Vlčaty na další podzimní výpravu, tentokrát do Klíčova. Na všechny se moc těšíme!  

projít na článek

Podzimky s duchy

Pozor! Setkali jste se někdy s jevy, které nedokážete vysvětlit? Máte co dočinění s nadpřirozenem? Potkali jste někdy ducha? Nebojte!Vydej se s Vlčaty na další podzimní výpravu a dozvíte se víc.Na všechny se moc těšíme!

projít na článek

Pátek 21.7.2023

Po snídani mladší oddíly vzaly útokem vesnický koloniál a dětské hřiště, nejstarší oddíly se vydali na výpravu za kulturou na hrad Orlík. Unavenější cestou zpět The post Pátek 21.7.2023 first appeared on LDT-Smetánka II. turnus.

projít na článek

Červnová výprava na vodu v novém termínu!

Červnová voda 9.6.2024 I letos v červnu vyrazíme na tradiční splouvání řeky. Tentokrát se vydá

projít na článek